Dyson Supersonic: Savršena sintezа proizvoda i tehnike

Na nedavnoj ceremoniji dodele Oskara, glumac Kilijan Marfi, osim što je privukao pažnju svojim izuzetnim talentom na filmskom platnu, izazvao je i divljenje svojom neodoljivom frizurom za koju je bio zadužen istaknuti irski frizer Garet Bromel, koji je za potrebe ovog događaja koristio Dyson Supersonic™ profesionalni fen za kosu, sa difuzerom.

CM 1 2 Tajna oskarovske frizure Kilijana Marfija

“Kilijan ima odličnu kosu, i uvek radimo na poboljšanju njene prirodne teksture. Koristio sam Dysonov profesionalni fen za kosu Supersonic, kako bih kreirao volumen i oblikovao njegovo snažno lice izraženih ugaonih linija. Ključ uspeha leži u kombinaciji proizvoda i tehnike, a korišćenje Dyson Supersonic™ difuzer-a bio je ključni korak. Dyson-ov difuzer, specijalno dizajniran da održava kosu glatkom i daje dodatnu teksturu, stvorio je neodoljivu mekoću inspirisanu devedesetima”, istakao je Bromel.

CM 3 1 Tajna oskarovske frizure Kilijana Marfija

Dyson Supersonic™ fen za kosu transformiše način na koji se neguje kosa, unoseći visoko tehnološki pristup u domove i salone korisnika, sjedinjujući svet lepote i tehnoloških inovacija. Uređaj je dizajniran za svaki tip kose, sa pet nastavaka za stilizovanje. Svaki nastavak je dizajniran za ravnomerno raspoređivanje toplote, precizno stilizovanje i brzo sušenje. Ovaj uređaj koristi brz, usmeren protok vazduha dizajniran za precizno profesionalno stilizovanje, a stilista može da upravlja uređajem, ravnomerno ga balansirajući u ruci. Tiši je od drugih uređaja i inteligentno kontroliše temperaturu, kako bi zaštitio kosu od štetnog dejstva ekstremne toplote.

Dyson Supersonic™ fen za kosu ima inteligentnu kontrolu toplote, čime osigurava zaštitu kose od prekomernih temperatura. Stakleni termistor meri temperaturu 20 puta u sekundi i prenosi ove podatke mikroprocesoru, koji inteligentno kontroliše temperaturu protoka vazduha.

Donosimo vam delić atmosfere sa dodele Oskara.

CM 2 Tajna oskarovske frizure Kilijana Marfija

O kompaniji Dyson

Dyson je kompanija koja je u poslednjih 25 godina napravila revoluciju na polju uređaja za kosu koji besprekorno stilizuju kosu bez oštećenja. Priča o Dyson-u počinje sa dubokim razumevanjem upotrebe snažnog protoka vazduha i ostvarivanjem njegovog potencijala u svim njihovim uređajima. Za više informacija posetitite zvaničan sajt.

Comments