Iako kalendarski još uvek nije došlo u naše kraljeve, proleće se polako pomalja u našu svakodnevnicu, a prodavnice su već ispunjene kolekcijama za predstojeću sezonu i lepo vreme. Ukoliko do sada niste, sada je pravo vreme da krenete u kupovinu i za sebe nabavite neke ključne odevne komade za proleće 2016. godine.

Jakna od prevrnute kože

Iako će se tzv. bomber jakne nositi i ovog proleća, prednost ipak dajemo jaknama od prevrnute kože, s obzirom na to da nema dizajnera koji ih nije predstavio u okviru svoje kolekcije. Reč je o veoma delikatnom materijalu koji može odlično izgledati i podjednako dobro stajati, pa se zato ne ustručavajte da nabavite jednu za sebe ove sezone. Ono što je važno napomenuti jeste da ovog proleća ne morate nositi samo braon jaknu od prevrnute kože, već će podjednako atraktivne i one plave i crne boje.

odevni komadi za prolece 11 Ključni odevni komadi za proleće 2016. (GALERIJA)

Košulje “Kubanke”

Ležerne, mačo i potpuno moderne – baš takve su popularne “Kubanke”, košulje sa kratkim rukavima koje će se itekako nositi ove prolećne sezone. Tako ćete svojim odevanjem, barem na kratko, krenuti put ove egzotične destinacije, ali i izgledati kao mnogobrojni holivudski šmekeri koji su ih nosili u filmovima. Ono što je velika prednot ovih košulja je upravo činjenica da se one mogu kombinovati na različite načine, ali su svakako namenjene ležernim izdanjima.

odevni komadi za prolece 21 Ključni odevni komadi za proleće 2016. (GALERIJA)
Comments