Spring Icons Selected by The Weeknd je muška kolekcija sastavljena od ključnih komada koje je odabrao jedan od najpopularnijih svetskih umetnika Ejbel Tesfej, poznatiji kao The Weeknd. Kolekciju čini udobna i ulična moda prilagođenih krojeva, čime su uklopljeni najvažniji komadi muške odeće za ovu sezonu. Spring Icons Selected by The Weeknd kolekcija biće dostupna od 2. marta u svim H&M prodavnicama sa muškom odećom.

„Odlično sam se proveo birajući stvari za H&M. Jako mi se dopada kombinacija strukiranih majici i sakoa sa modernim komadima kao što su bomber jakne i duksevi sa kapuljačom. Svaki od njih zrači opuštenošću i svežinom, što pokazuje kakva treba da bude muška odeća“, izjavio je The Weeknd.

HM Ključni odevni komadi za svakog muškarca u H&M u

„Ejbelov ukus i stil savršeno odgovaraju ovosezonskoj muškoj kolekciji H&M-a. On ima oko za detalje koji su bitni i potrebni za kombinovanje klasičnih i modernih komada sa dobro skrojenom uličnom modom”, kaže Andreas Levenstam, dizajner muške odeće u H&M-u.

Spring Icons Selected by The Weeknd kolekcija odiše elegancijom i urbanošću. Pamučna bomber jakna u zlatno-bež boji ima savršene detalje, od rebrastih rubova do detalja od frotira našivenog na grudima. Ključni su duksevi s kapuljačom i džepovima, u crnoj ili maslinastoj boji. Nosi se više majica opuštenog kroja u kombinaciji s funkcionalnim pantalonama sa učkurom. Važni su i moderna motorska jakna od veštačke kože ili košulje sa rajsferšlusom od brušene kože. Osveženi krojevi donose jasnoću i eleganciju poput pamučne majice opuštenog okovratnika, polu-sašiveni sako koji je savršen za slojevito odevanje, ili lagani, ali postavljeni prolećni kaput koji daje pečat savršenom izgledu.

Comments