WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Nicole Scherzinger

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Ko je super stylish prijateljica Kanye Westa?

Ko je super stylish prijateljica Kanye Westa?

Ko je ta super stylish plavuša koju smo videli kraj Kanye Westa kako nosi Starbucks kafu, u Calabasasu? Da li je to njegova asistentkinja koja voli helanke sa šarenim printovima? Ili publicist koja se usuđuje da nosi nešto što je više zapaženije od onoga što je West obukao? Ne baš. U pitanju je Lotta Volkova, dugodišnji stilista Balenciage Veterments.

Volkova je opšte poznata po tome što uspe da iskombinuje veoma ružnu garderobu da izgleda jako brutalno, a sa reperom je viđena kako nosi šarene helanke u kombinaciji sa maslinastim blejzerom, crvenom košuljom ispod koje se vidi žuta rolka i bronzana suknja, onda na sve to sasvim jednostavne bele patike. Mali sudar gomile boja, koja deluje da ništa ni sa čim ne ide, ali kada se sve iskombinuje u kombinaciji sa samopouzdanjem ove stilistkinje dobijamo odličan finalni outfit.

Reper je bio malo jednostavnije obučen, na sebi je imao crnu trenerku sa čizmama, bela majica koja se videla ispod duksa i dva jednostavna lanca oko vrata uz kombinaciju šarene boje kose su odličan izbor za ovu zvezdu.

Pitanje je da li trenutno Volkova pomaže Westu da spremi novu Yezzy kolekciju ili mu je samo davala lične savete kako bi imao što bolji stajling? Ko zna! Ima gomila mogućnosti, ali čim se njih dvoje nalaze u istom društvu, nešto veliko nam dolazi. Nakon svega, svima je iz sveta mode veoma dobro poznato da je Kanye jako velik fan brenda Veterments, koji Volkova radi od njegovog osnivanja.

Uostalom, ovaj reper je takođe i velik fan Demna Gvasalia, kreativnog direktora Balenciage i Vetermentsa. Ako se neki od vas sećaju, Kanye je tvitovao još 2016. godine kako će Demna ukrasti od Balenciage. 

Ukratko, drugim rečima – Kanye West u društvu Lotte Volkove, bez obzira na to što je Volkova nosila kafu, sigurno je bio sastanak o nečemu većem nego što trenutno znamo.

Izvor fotografija: instagram.com/seamslikefashionshit

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice