Postoje oni muškarci koji tvrde da su jednostavne farmerice tamnog teksasa jedino vredne njihovog novca. U njih treba uložiti jer su praktične, uklopive sa svime i prosto logično rešenje na duge staze. Ali ovaj tekst nije posvećen njima, već vama, koji ste spremni da malo eksperimentišete sa modom i ličnim stilom! Uostalom, kada je moda gledala da bude samo praktična?

Za vas ostale, koji bi da se oslobode monotonije i unesu malo raznolikosti u kombinacije sa teksasom, ovaj tekst će vam biti od velike koristi. Imajući na umu da je razvoj nošenja farmerica dug i da se znatno promenio tokom godina, ovde vam predstavljamo neke od ključnih trendova predstojeće sezone.

Iscepani džins

Iscepani džins je definitivno trend ove sezone kada je muška moda u pitanju. Ovo važi i za vas koji ste isključivi po pitanju modela farmerki, i sada je idealna prilika da probate nešto drugačije. Dakle, akcenat je na ispranom platnu koje izgleda kao da ste ga godinama nosili. Poželjno je da ima izlizana i iscepana mesta, radi dodatnog efekta. Idealna mesta za pukotine su na kolenima, ali mogu biti i na butinama. Sve zavisi od toga šta preferite, ali nemojte se stideti ovog izgleda jer je potpuno IN.

iscepani dzins 576x1024 Koji model FARMERICA bi trebalo da nosite ove godine?
Comments