Rokenrol u okršaju sa peščanim obalama, gospodin sreće svoj surfer alter-ego i sudar civilizacija donosi Afriku u Ameriku. U fokusu sezone proleće/leto 2015. holandskog luxury casual brenda SCOTCH&SODA nalaze se eklektički kontrasti i smele kombinacije print na print. Spaja zabavu i lakoću leta sa vrcavim majicama i retro stajlingom. Smart blejzeri su upareni sa šortsevima za plažu, a print hibiskusa je upotpunjen razigranim tufnama. Vaš total look od glave do pete upotpuniće slameni šeširi i platnena obuća. Kolekcija je podeljena u četiri tematske celine:

ALOHA LONDON

Londonska rokenrol scena u sudaru sa opuštenom cool letnjom destinacijom Havajima. Paleta boja je sveža i smela sa ponekim crnim i isprano sivim detaljem uz trunku vibrantno crvene. Referenca britanskog roka je omekšana razigranošću Pacifika.

kolekcija scotch and soda za prolece 2015 1 Kolekcija Scotch&Soda za proleće 2015. kolekcija scotch and soda za prolece 2015 2 Kolekcija Scotch&Soda za proleće 2015. kolekcija scotch and soda za prolece 2015 3 Kolekcija Scotch&Soda za proleće 2015.
Comments