Iz dana u dan, sve je veći broj nas koji brinemo kako izgledamo i šta svojim izgledom poručujemo. Sama funkcija mode i jeste to, da damo svoj pečat, da ne dozvolimo da nas odelo čini, već da govori dosta toga o nama – a  najbitnije je da to što “govori” bude pozitivno i u službi svih vrlina i nekih dobrih interesovanja, te naravno ukusa i stila. Šta bolje u tome pomaže nego detalji, kao nešto što ceo stil učini boljim, te svaku odevnu kombinaciju dovede na jedan viši nivo. Ono što je uvek bitno, jeste da detalji budu u dobro ukombinovanim bojama, a uz sve to obuća je kod muškaraca najbitnija, jer moraš da zapamtiš jedno, svi, a najviše devojke, prvo će pogledati baš u cipele, patike, bilo šta što si obuo i na osnovu toga će verovatno steći prvi utisak.

Zbog svega ovoga, pružamo ti jedan odlični modni vodič kroz mušku obuću, koji je to najbolji izbor kada su patike u pitanju, ali u svemu tome i koja je kombinacija boja koja uvek izgleda dobro, koja uvek daje moćan izgled, jer bi to i trebalo da ti bude bar jedan od vodiča pri stilizovanju.

Patike

Zar nije svet mode doneo pravo olakšanje kada su patike postale komad koji se može nositi uvek i svuda? Skoro da ne postoji situacija kada ne možeš u njima da prošetaš, odeš na neki događaj, jer se savršeno slažu i uz najelegantnija odela i na tome zaista hvala svim modnim stručnjacima. Spoj dobrog, pristojnog, prikladnog, a uvek trendi i sasvim modernog izgleda možeš da učiniš izborom samo jednog modela patika koji je već nekoliko sezona među najpopularnijima. Od onih koji rade u kancelarijama, na nekim kreativnim pozicijama, na terenu, od “običnog” sveta, pa sve do najpoznatijih svetskih zvezda, ono šta ćeš videti jesu New Balance patike kojima izgleda nema konkurencije. Spoj kvaliteta, udobnosti, atraktivnog dezena, daju sve što je bilo kome potrebno, bez obzira na to koji stil voliš i kakvi odevni komadi se nalaze u tvom garderoberu.

newbalance 14 Kombinacija boja na patikama koja uvek izgleda moćno

A mi imamo ipak jedan određen, poseban izbor, New Balance patike – model M565 koji će i tebe sasvim oboriti s nogu, pored toga što izgledaju svedeno, pravi su modni detalj koji će ti biti potreban u narednim sezonama.

Comments