Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku koje zapravo možeš da nosiš svakog dana

Kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku koje zapravo možeš da nosiš svakog dana

1/3

Koliko puta se dogodilo da na nekoj modnoj pisti ugledaš kombinaciju za koju bi mogao da kažeš: „Ovako bih želeo da se obučem.“? Uglavnom je ono što se predstavlja na nedeljama mode ekstravagantno, preterano i zaista nesvakidašnje. Naravno, modni kreatori osmišljaju najprivlačnije performanse svojih modela, stvarajući čitave umetnosti od njih sa mnogo “čudnih” detalja. Daleko od toga da sve to izgleda loše i nezanimljivo, ali često nije ni produktivno. Negde ispod svega toga se krije poneki komad odeće koji dolazi u obzir za nošenje i van modnih pista, ali najčešće ne dobijaš potrebnu inspiraciju koja bi ti pomogla da nešto od toga primeniš na svojoj odeći.

Nedelja mode koja je nedavno održana u Njujorku, ovog puta prikazala je dosta realne odevne kombinacije, bez šokantnih dodataka na koje reaguješ iščuđavanjem. Za promenu, prikazane kreacije i kombinacije na ovim revijama nude ti nove ideje i mogućnosti kombinovanja odeće koju zaista možeš da nosiš. Odabrali smo šest najinspirativnijih autfita sa modne piste koje će ti pomoći da svoj izgled učiniš impresivnim!

Ralf Lorenov savremen muškarac

Slika i prilika – svečano odelo i preko njega pufnasta jakna! Ralf je želeo da zaboraviš na podrazumevane mantile koje inače nosiš preko elegantnih stvari. Zapravo, ovu jaknu bi sigurno nosio preko casual košulje i pantalona, ona jeste primerena takvim kombinacijama, ali na ovom primeru možeš videti da nije isključivo da je nosiš i uz odelo. Ovo je sigurno jedna od ideja koju ćeš lako i brzo prihvatiti.

stajling 1 Kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku koje zapravo možeš da nosiš svakog dana

Gornji deo trenerke i kožna jakna

Svesno očekuješ slojevito oblačenje uz predstojeće hladno vreme, ali ovako uparene odevne komade nisi mogao da pretpostaviš. Gornji deo pamučne trenerke ili duks preko obične majice, i preko toga još kožna jakna. Zvuči čudno, ali ako se postaraš da boje budu sličnih tonova, odradio si sav posao. Dakle, fokusiraj se na iste tonove, a ne na iste materijale – to je dobitna kombinacija ove sezone.

stajling 2 Kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku koje zapravo možeš da nosiš svakog dana

Wannabe TV

Editors choice