Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Kožna jakna kao must have komad

1/2

Postoje mnoge stvari za koje bismo mogli reći da jesu ili nisu must have, ali kožna jakna je svakako odevni komad sa kojim ne možete pogrešiti i koji bi zaista svaki muškarac trebalo da poseduje. Kožna jakna uglavnom svima dobro stoji, može da izgleda casual ali i elegantno – sve u zavisnosti od toga kako je stilizujete, možete je nositi na proleće, ali i u hladnijim danima ukoliko je deo slojevitog outfita. I na sve to, možda ono najvažnije, u kožnoj jakni izgledate jako dobro, šmekerski i privlačno, i ona ima taj magični efekat boostovanja svačijeg samopouzdanja! Tako da, ukoliko do sad niste nosili kožne jakne, vreme je da počnete, verujte nam. Evo nekoliko primera efektnih kožnih jakni i načina na koje možete da ih stilizujete.

Kožna jakna i crna košulja

Mislili ste da kožnu jaknu ne možete nositi uz košulju? Grešite, crna, džentlmenska košulja uz kožnu jaknu izgleda veoma atraktivno, a vaša partnerka sigurno neće odoleti ako vas vidi u ovom izdanju. Ovo je pravi #badboy look, a savršen je za neke prilike u kojima bi trebalo da se sredite, ali da ne budete preterano formalni.

Kožna jakna i rolka

Ova kombinacija se sada već može nazvati modnim klasikom, a odlična je za svakodnevne prilike, šetnju, dejt, popodnevni odlazak na kafu, manje-više, sa njom ne možete pogrešiti. Takođe, iako crna kožna jakna savršeno pristaje crnoj rolci, i odlasci u boju su “dozvoljeni”, pa se tako možete odlučiti da jaknu uklopite uz rolku i u nekoj intenzivnijoj, čistoj boji.

Wannabe TV

Editors choice