U svetu muške mode, kravata drži posebno mesto kao simbol elegancije i stila. Svaki od ovih modela pleni jedinstvenim stilom i upotpunjava različite modne kombinacije. Pravilnim izborom kravate i košulje, te poštovanjem pravila kombinovanja dezena i boja, svaki muškarac može postići besprekoran izgled koji privlači pažnju. Ne zaboravite na važnost pravilnog održavanja kravata – to je ključ da vaše kravate uvek izgledaju kao nove. Bez obzira da li se radi o formalnom događaju ili poslovnom sastanku, prava kravata može potpuno da transformiše izgled. 

Kravate iz domaće ponude – prema izboru WMAN stilista

Konstantin muška bordo kravata

Bordo odiše samopouzdanjem i stilom. Kravata u bordo boji dodaje dubinu i sofisticiranost svakom odelu, čineći je idealnim izborom za sve koji žele da se istaknu.

 Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Tudors klasična kravata

Žuta boja sa šarom ovu kravatu čini savršenim izborom za one koji žele da unesu svetlost i šarm u svoj imidž. Klasična, a opet živahna, ova kravata je pravi izbor za veselije prilike.

kravata 2 Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Tudors uža kravata

U braon boji, ova uža kravata od kuće Tudors donosi notu prefinjenosti i modernosti. Idealna za kombinovanje s tamnijim tonovima odela, namenjena je za elegantne, ali trendi prilike.

kravata 3 Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Roberto Baressi elegantna zelena kravata

Zelena boja donosi svežinu i originalnost. Njena elegancija je upotpunjena klasičnim dizajnom koji čini da izgledate besprekorno u svakoj situaciji.

kravata 4 Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

BOSS teget kravata 

Duboka teget boja daje ovoj kravati klasičan, ali moćan izraz. Savršena za formalne događaje, neophodan je deo garderobera za poslovne ljude.

kravata 5 Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

BOSS kravata

Crna ili braon, ova 100% svilena kravata iz BOSS kolekcije je vrhunac otmenosti. Svila dodaje sloj luksuza, čineći je idealnom za važne događaje.

kravata 6 Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Zara teksturisana kravata od 100% svile

Široka i teksturisana, ova svilena kravata pruža bogat osećaj i izgled. Savršena za kombinovanje sa modernim odelima, predstavlja pravi izbor za muškarce koji cene kvalitet i stil.

kravata 7 Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Garinello Teget oxford kravata

Ova teget kravata predstavlja klasičan izbor za svakodnevne i posebne prilike. Njena svestranost i elegancija čine je nezamenljivim segmentom muškog garderobera.

kravata 8 Kravate za savršen stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Pročitajte i ovo: Teksturisana odeća za svačiji stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments