Kultni američki modni brend predstavio je novu multimedijalnu kampanju pod nazivom „The Language of Calvin Klein“, koja podstiče na samoizražavanje. 

Calvin Klein FW21 2 e1636024939771 „The Language of Calvin Klein“: umetnici i kreativci kao jesenja stilska inspiracija

Glavni akteri su umetnici različitih profila koji, kroz seriju videa, emotivnih razgovora i pisanih poruka, dele svoju priču. Pored toga što brend poziva na iskazivanje emocija, ove sezone fokus je usmeren i na ekološke teme, koje za cilj imaju održivije poslovanje modne industrije i bolji kvalitet života

Novu kolekciju odlikuje upotreba „planet-friendly“ materijala, uz nove teksture. Najudobnije basic pamučne majice, duksevi sa kapuljačom, farmerke, meke jakne s recikliranim perjem iz prirodnih izvora, logo majice uskog kroja, tie dye šuškave jakne za kišno vreme – sve što vam je potrebno da biste osvežili vašu sezonsku garderobu, nalazi se u ovoj kolekciji. 

Calvin Klein FW21 3 e1636025131972 „The Language of Calvin Klein“: umetnici i kreativci kao jesenja stilska inspiracija

Među ključnim komadima su i farmerice, kao simbol brenda još otkad je Brooke Shields izjavila da ništa ne stoji između nje i njenog Calvin Klein džinsa. Najveći deo denim komada napravljen je od održivih materijala poput recikliranog i organskog pamuka. Krojevi variraju od klasičnih ravnih do širokih modela inspirisanih 90. godinama. 

Komade za jesen potražite u prodavnicama Calvin Klein Jeans u šoping centrima Galerija i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i prodavnicama Calvin Klein Underwear u šoping centrima Ušće i Delta City u Beogradu. Istražite vaše favorite i u onlajn šopu fashionandfriends.com kao i Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

 

Comments