Nažalost, došlo je vreme za hladnije, kišne dane, pa letu već polako možemo da kažemo “ćao” do naredne godine. Ali i jesen ima svojih čari i veoma lepih trenutaka, a jedan od njih svakako je moda, jer je ovo pravo godišnje doba za sve one koji žele da istaknu svoj modni ukus i svoj stil. Kako je sve više muškaraca koji i te kako brinu o svom spoljašnjem izgledu, koji prate trendove, tako se i većina raduje jeseni, ali se malo zaustavi, nemoj odmah da zaboravljaš leto, bar ne ove komade koji se najviše nose tokom tih toplih dana – jer će ti odlično koristiti i u narednim mesecima.

Kačket

Jedan od i te kako nosivih komada u letnjem periodu jesu najrazličitiji bejzbol kačketi, koje možeš slobodno da nastaviš da nosiš. Jesu u sunčanim danima služili da zaštite lice, ali sada možeš da ih koristiš kao odlične modne detalje, kako u casual, tako i u elegantnim kombinacijama.

odevni komadi za muskarce jesen 1 Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Mokasine

Espadrile, papuče, sandale, zaboravljamo sve do naredne godine i nekih +30 stepeni, ali zato ne moraš svoje mokasine još uvek da odlažeš. Ukoliko su kožne, od nekog nepromočivog materijala, moći ćeš još dugo da ih kombinuješ sa jesenjim autfitima, jer temperature to dozvoljavaju sve do zime, bar se nadamo da će tako biti.

odevni komadi za muskarce jesen 2 Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Comments