Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

LEVI’S X PEANUTS: Razigrana sportska kolekcija

Svojom najnovijom sportskom kolekcijom koja slavi timski duh i neočekivanom saradnjom u kojoj se pojavljuje jedan od naših omiljenih likova iz crtanih filmova i stripova – Levi’s nas ponovo vraća u detinjstvo. Neodoljiva Peanuts družina, na čelu sa psom Snupijem se iz kultnog stripa po treći put preselila na Levi’s modele, u novoj kolaboraciji inspirisanoj vintidž sportskom kolekcijom brenda iz 1984. godine.

Levis x Peanuts nova LEVI’S X PEANUTS: Razigrana sportska kolekcija

Razigrana priroda šarmantnog bigla Snupija je u prvom planu nostalgične kolekcije koja obuhvata retro trenerke, unisex ragbi majice, predimenzionirane dukseve u smelim bojama poput fuksija crvene, zlatno žute i zelene, kao i klasične bele majice koje krasi nerazdvojni duo Snupi i Vudstok. Ukoliko ste kao dečaci uživali čitajući stripove o Snupiju i njegovim avanturama, ova vest će vas sigurno obradovati. Ukoliko niste, možda vas baš inspiriše da to učinite i na sekund se vratite u bezbrižne dane detinjstva.

Brend Levi’s poznat je po svojim odevnim komadima koji su oličenje kvaliteta i bezvremenskog stila, pa nije ni čudo što kolekcija inspirisana retro modelima iz 80-ih godina i dalje odaje utisak savremenosti i možete je bez pitanja nositi i u 2020. godini. Levi’s veoma promišljeno bira svoje modele i saradnje, i zato su sve kolaboracije koje ostvari veoma uspešne.

Levis x Peanuts tresica11 LEVI’S X PEANUTS: Razigrana sportska kolekcija

Odabrane modele iz letnje kapsula kolekcije možete pronaći u Levi’s prodavnicama u šoping centrima Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu.

Wannabe TV

Editors choice