Svojom najnovijom sportskom kolekcijom koja slavi timski duh i neočekivanom saradnjom u kojoj se pojavljuje jedan od naših omiljenih likova iz crtanih filmova i stripova – Levi’s nas ponovo vraća u detinjstvo. Neodoljiva Peanuts družina, na čelu sa psom Snupijem se iz kultnog stripa po treći put preselila na Levi’s modele, u novoj kolaboraciji inspirisanoj vintidž sportskom kolekcijom brenda iz 1984. godine.

Levis x Peanuts nova LEVI’S X PEANUTS: Razigrana sportska kolekcija

Razigrana priroda šarmantnog bigla Snupija je u prvom planu nostalgične kolekcije koja obuhvata retro trenerke, unisex ragbi majice, predimenzionirane dukseve u smelim bojama poput fuksija crvene, zlatno žute i zelene, kao i klasične bele majice koje krasi nerazdvojni duo Snupi i Vudstok. Ukoliko ste kao dečaci uživali čitajući stripove o Snupiju i njegovim avanturama, ova vest će vas sigurno obradovati. Ukoliko niste, možda vas baš inspiriše da to učinite i na sekund se vratite u bezbrižne dane detinjstva.

Brend Levi’s poznat je po svojim odevnim komadima koji su oličenje kvaliteta i bezvremenskog stila, pa nije ni čudo što kolekcija inspirisana retro modelima iz 80-ih godina i dalje odaje utisak savremenosti i možete je bez pitanja nositi i u 2020. godini. Levi’s veoma promišljeno bira svoje modele i saradnje, i zato su sve kolaboracije koje ostvari veoma uspešne.

Levis x Peanuts tresica11 LEVI’S X PEANUTS: Razigrana sportska kolekcija

Odabrane modele iz letnje kapsula kolekcije možete pronaći u Levi’s prodavnicama u šoping centrima Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu.

Comments