Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Bivši član benda OneDirection, pevač Liam Payne se bacio u dizajnerske vode sa najnovijom saradnjom sa poznatom modnom kućom Hugo Boss.

Ovaj pevač ne smatra sebe još uvek style ikonom, jer nije dovoljno dugo u industriji da bi mogao tako da se okarakteriše, ali da ima stila ne može niko da ospori.

Do saradnje je došlo potpuno spontano, a ova capsule collection se sastoji od unikatnih majica, pantalona i sportskih jaknica koje možeš na sve kombinovati. S obzirom na to da je minimalistička moda kod muškaraca uvek odličan izbor, ove stvari koje plasiraju izgledaju mnogo dobro.

Svi volimo neki casual sportski look, koji realno na svima dobro izgleda, a ovaj brend zna kako i sa kime to da plasira. Kompletna kolekcija će biti otkrivena i puštena u prodaju već ove nedelje. Ono što je posebno interesantno je da odmah nakon lansiranja kolekcije, kompletna kolekcija će biti na rasprodaji prva 24 sata.

Ovo je ujedno i prva malo ozbiljnije digitalizovana kampanja Hugo Boss brenda, a ciljna grupa im je Gen-Z market, tj. milenijalci, stoga je Liam Payne bio odličan izbor. Hugo x Liam Payne capsule kolekcija je ujedno i prva kolekcija brenda koja je ekskluzivno prvenstveno puštena na Instagram na određeni vremenski period, ali zasigurno neće biti i poslednji put da se ovo dešava.

Za Huga, društvene mreže su bile platforma da digne nivo interesovanja za brend i na dizajnerske kolekcije ovog tipa, što se pokazalo kao super potez jer je interesovanje znatnije poraslo, kao i prodaja.

Fotografije za ovu kolekciju su uradili dobro poznat dvojac Mert & Marcus, kako bi sve izgledalo savršeno.

Odeća je evidentno inspirisana street styleom, sa printovanim majica koje na sebi nose logo brenda, kao i trenerke koje izgledaju odlično.

———————————————————————————————-

izvor naslovne fotografije: instagram.com/liampayne

Jovan Žihlavski

Wannabe TV

Editors choice