Jesen je blizu, bar kalendarski, a o tome kakvo će vreme vladati kad dođe ne možemo sada, jer kao i sva godišnja doba, nisu predvidiva. Međutim, kada je moda u pitanju uvek se vredno radi, te se nove kolekcije, trendovi i sve ono što će biti u narednoj sezoni aktuelno sprema dosta unapred, što je i slučaj sa Londonom čije trendove vam danas predstavljamo, kako biste ih na vreme usvojili i možda odlučili šta vam se to dopada kada je naredno godišnje doba u pitanju.

Ono što su predstavili, a što možda nismo u tolikoj meri imali u prethodnim jesenjim kolekcijama jeste spoj sasvim sportskih i elegantnih komada odeće. Jesu to dosta promovisali modni blogeri i uopšte ljudi iz mode, ali baš gornje delove trenerki koje bi se nosile za trčanje uz košulje i elegantne pantalone nisu bile toliko aktuelne, dok će to u narednoj sezoni biti slučaj. No, i kada pogledate videćete da izgleda veoma leko kada se spoje.

Londonski trendovi za jesen 2016 Londonski trendovi za jesen 2016.

Kada dolazi nova sezona uvek se govori o tome koja boja će biti tokom nje aktuelna. Ono što se zadržalo iz prethodne jeste kamel boja, kao i tamnije bež tonovi, kao i maslinasto zelena. Osim toga, možete ih uspešno sve kombinovati, jer londonski trendovi tako nalažu, a mogli bismo reći i da se sasvim slažemo sa njima.

Londonski trendovi za jesen 20162 Londonski trendovi za jesen 2016.
Comments