Renomirani italijanski muški modni brend Faćis (it. Facis) koji u Italiji već punih 80 godina stvara vrhunska muška odela i garderobu, otvara svoju prvu prodavnicu van Italije i to u Srbiji, u Fashion Park Outlet Centru Inđija.

Pažljivo stvarajući prefinjeni i jedinstveni stil od 1932. godine, koji odiše istančanim ukusom i muževnošću, danas Faćis važi za jednog od cenjenijih modnih brendova u Italiji. Koristeći tkaninu premijum kvaliteta najpoznatijih italijanskih proizvođača vune (Loro Piana, Cerruti i Reda), Faćis garantuje najviši nivo kvaliteta skrojenih odela, sakoa, kaputa, košulja i svojih ostalih odevnih predmeta.

“Ponosan sam što našu prvu prodavnicu van Italije otvaramo upravo ovde, u Srbiji. Srpski i italijanski muškarci imaju jednu zajedničku osobinu – prefinjeni smisao za oblačenje i savršen modni senzibilitet. Mi želimo da im ponudimo pre svega kvalitet, koji je uz jedinstveni stil koji već dugo gradimo, dobitna kombinacija za muškarca u potrazi za savršenom elegancijom u svakoj prilici”, izjavio je generalni direktor Faćis grupe Piero Bucalo.

Tokom cele godine Facis je za potrošače pripremio dodatni popust od 30% na već snižene outlet cene.

Facis Outlet AI17 Still01 1072 Maturanti, ne propustite: Veliko otvaranje Facis prodavnice u Fashion Parku!
Comments