Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

1/2

Mnogi momci i zreli muškarci danas nose minđuše i one se već odavno više ne smatraju “ženskastim” nakitom. Istorijat nošenja nakita (i minđuša) kod muškaraca, svakako je bogat i raznovrstan i to je jedan od argumenata na strani izbora ovog nakita. Ako tek rešavaš da probušiš uho (ili uši), evo nekih smernica koje ti mogu pomoći u odluci i izboru.

Najjednostavnije je probušiti uho na mesnatom delu, to se radi “pištoljem” za bušenje ušiju, koji imaju zlatari. Ali ako rešiš da napraviš niz rupica, mesnati deo ka vrhu uveta zamenjuje hrskavica, koju pištolj ne može da probuši, potreban je rad iglom, što može da vam uradi neki tatu majstor.

Kada rešiš da se ukrašavaš, treba da vodiš računa o tome šta će ti pristajati, a to zavisi od tvog uzrasta, odnosno, starosti. O onome što je za tebe i tvoj stil najprimerenije – pogledaj kako izgleda Abe Odedina, arhitekta i umetnik, koji se bliži šestoj deceniji. Ipak, nema nikakvih čvrstih pravila kojih treba da se držiš kada je u pitanju izbor minđuša, osim da one treba da se uklapaju, ili da naglašavaju tvoj stil. Možda tvom stilu odgovara nešto suptilno i neupadljivo, a možda suprotno – nešto dramatično i ekstravagantno. Ako volite nakit, znaćete već šta je za vas – intuitivno.

Ako prvi put bušite uho, dobićete privremenu minđušu, koja vam se verovatno neće sviđati, ali moraćete da je nosite, dok se rupa ne zaceli, odnosno, ostane otvorena, tako da možete bez bola provući neku drugu minđušu. Svakako se savetuje nošenje zlatne minđuše, zbog moguće preosetljivosti na druge metale, a vi ćete već ustanoviti da li podnosite i neke druge. Minđuše od hirurškog čelika su uvek dobar izbor, one ne oksidiraju, kao što se to dešava sa srebrnim.

Wannabe TV

Editors choice