Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Moderne i udobne kombinacije za predstojeću sezonu

1/2

Kad dođe vreme da nosite duge rukave, vreme je i da pretresete svoju garderobu i ustanovite šta treba da obnovite ili dodate, da biste i ove jesenje sezone bili moderno i udobno obučeni. Evo nekoliko predloga, zasnovanih na sportskoj eleganciji koju mnogi modni znalci preporučuju za sezonu pred nama.

Harrington jakna

Ovaj tip jakne koja nije upadljivo sportska, ali jeste praktična i lepa, već godinama je veoma popularan. Deluje uredno, lagana je i uklapa se i sa farmericama i sa drugom vrstom pantalona, sa cipelama, kao i sa patikama. Ova verzija od brušene vune pruža vrhunski doživljaj klasičnog stila, a može se nositi i sa nekom jednostavnom majicom, sa kontrastnim bojama ili u tonu.

Ležerno odelo

U jesen se vraćamo tamnijim tonovima, ali to ne znači da treba da izgledate sumorno. Ovo ležerno odelo boje šljive, zakopčava se jednim dugmetom, a pantalone su uzane i odlično idu uz ble patike. Ispod možete nositi košulju ili polo-majicu, izgledati elegantno i osećati se udobno tokom celog dana.

Antilop jakna i džins

U svetu muške mode, košulja i farmerice od teksasa krše pravila – ali dizajneri preporučuju da se igrate nijansama i predlažu da ukopite teksas košulju i farmerke u različitim tonovima. Kratka jakna od antilopa svetlo smeđe boje (jesenjeg lišća) odlično se slaže sa džinsom.

Wannabe TV

Editors choice