Johanes Hibl (Johanes Huebl) je poznat u svetu kao jedan od vodećih fašionista i čiji se stil kopira, a takođe je istaknuti model, dizajner cipela i fotograf. Očito je da je talenat za modu prisutan, a takođe je i umetnički nastrojen.

Kada je reč o ličnom stilu takav je da zaslužuje prestižno i počastvovano prvo mesto na našoj stilskoj listi.

Hibl nesumnjivo zna da barata garderobom, a njegov stil oslikava njega samog, ali i igranje sa garderobom bez pomoći stilista.

Ono što mu odlično ide od ruke jeste da svaku kombinaciju donese na pravi način i da svaki autfit odiše samopouzdanjem. Danas ćemo se pozabaviti njegovim stilom, ostanite uz nas, jer vas čeka dobra stilska avantura!

“Kakvo god odelo izabrali, najvažnije je prilagođavanje”, naglašava Hibl. Pre svega treba da izgleda sveže i moderno, a onda da se razlikuje i odstupa od svedenih, crnih nijansi.

Što ne biste isprobali maslinastozelenu boju ili svetloplavu? Čak je i krem odelo preporučljivo, a i on ga ima u svom ormanu.

Veoma je važno obratiti pažnju na estetiku. Biti formalno obučen je jedno, a nešto sasvim drugo eksperimentisati. On naglašava da odelo ne mora biti nužno elegantno, ali nikako ne treba dozvoliti sebi da stajling bude aljkav.

214 Johanes Hibl da budeš

A evo i inspiracije koju nam donose poznati modeli. Ovakva odela su prošetala pistama i samo jedna reč ih doslovce opisuje, a to je: trend!

311 Johanes Hibl da budeš

Ukoliko se ograničite da boja pantalona i sakoa bude ista onda smanjujete broj kombinacija. Veoma je važno znati da možete kombinovati i boje, pa tako iskoristiti više odela da bi se dobile neke nove, inovativne kombinacije.

Na primer: gornji deo može biti teget, a donji krem ili obrnuto. Hibl predlaže mnoge kombinacije, a sve njih možete videti na slici ispod.

411 Johanes Hibl da budeš

Sve je u detaljima

Aksesoari su podjednako važni kada je oblačenje u pitanju. Bilo da se radi o naočarima, kaišu, cipelama ili nakitu, važno je da budu trendi i zapaženi.

To je nešto što daje šmek svakom autfitu i što jednu kombinaciju čini prefinjenom.

58 Johanes Hibl da budeš

Violeta Stojanović

Comments