Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Modna kuća Dior napravila je saradnju godine sa rep muzičarem Travisom Scottom

1/2

Modna kuća Dior, osnovana još davne 1946. godine, uspešno opstaje na samom vrhu modnog sveta već dugi niz godina. Ovu modnu kuću osnovao je čuveni kreator Christian Dior, a ona se danas nalazi pod vlasništvom biznismena Bernarda Arnaulta, generalnog firektora LVMH grupe, najpoznatije i najveće svetske kompanije koja se bavi proizvodnjom luksuznih dobara. Trenutno kreativno vođstvo, i mesto kreativnog direktora u modnoj kući Dior pripada modnom dizajneru Kimu Jonesu – a on je status brenda Dior podigao na još viši nivo, kreativnim kolaboracijama sa umetnicima poput Petera Doiga ili Daniela Arshama. Ipak, ove godine je Kim postigao možda čak i saradnju karijere, sa ni manje ni više nego rep muzičarem Travisom Scottom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Ovaj dvadesetdevetogodišnji reper iz Hjustona poznat je po izuzetno uspešnoj muzičkoj karijeri, po svojoj produkcijskoj kući “Cactus Jack”, kao i svom istančanom stilu, koji pomno prati celokupna generacija Z. Njegov stil je savršen miks ezoterične mode budućnosti, urbanog rep stila i ulične mode, i nije ni čudo što ga je zapazio upravo Kim Jones. Travis je i sam veliki ljubitelj mode, i redovno smo ga mogli videti u prvim redovima na revijama Kima Jonesa, a sada je došao trenutak da i on sam bude lice iza kulisa najnovije Diorove revije muške mode, za prolećnu sezonu 2022. godine.

Iako je Travis Scott do sada već imao uspešne modne saradnje, sa brendovima kao što je Nike – sa kojima je kreirao jedinstvenu liniju patika, ovo je najvažnija kolaboracija kako za brend Dior, tako i za mladog repera, jer prikazuje konačnu fuziju hip hop kulture i sveta mode, koji je do sada isključivao i ostavljao po strani. Travis i Kim su lako našli zajednički jezik, a revija koju su oformili savršen je spoj Diorove tradicije i Travisove estetike, a čak je i scenografija bila inspirisana pustinjskim predelom punim kaktusa, u kakvom je Travis odrastao. Kako je sam Travis rekao, “Od scene do muzike, nikada nije sve samo u odeći, već u celokupnom iskustvu nastupa. Modnu reviju možete isto doživeti i čuti, kao i muziku na koncertu”. Takođe, Jones se složio sa time i sam je dodao kako je zapravo stvar u imanju ukusa, koji možemo imati ili nemati, a Travis ga srećom – ima na pretek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Wannabe TV

Editors choice