Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Modni bloger čije ćemo elegantne kombinacije svi voleti

1/3

Često nepošteno elegantne, poslovne kombinacije okarakterišemo kao monotone i dosadne, a u stvari to ne bi smelo za njih nikako da se kaže. Upravo ovakvi autfiti pokazuju kakav je modni ukus jednog muškarca, te koliko je njegov stil savremen i moderan. A onda kada želite takav svoj stil da unapredite i poboljšate, tada vam u pomoć priskaču brojni modni blogeri, a među njima smo pronašli jednog koji je skoro pa neiscrpni izvor inspiracije za ovakve autfite i kombinacije.

KISH style, kako je naziv nbjegovo bloga, te i svih njegovih profila na društvenim mrežama, bloger je koji svoj posao obavlja u Torontu, Kanadi, te skoro svakodnevno prikazuje najrazličitije odevne kombinacije koje na najbolji mogući način prikazuju kako bi trebalo da izgleda jedan savremen muškarac. Počevši od najelegantnijih autfita, od toga kako se nose i kombinuju, on osvaja modni svet. Uglavnom u specijalnim prilikama bira odela, i to crna, te ih kombinuje sa crnom ili belom košuljom, uskom kravatom ili leptir-mašnom. Ono što je primetljivo jeste da su odela uvek modernog kroja, chino pantalone do gležnjeva, te strukirani sakoi, koji daju draž celom izgledu.

Naravno, ne bira uvek samo tamne boje odela, već nekada izvede i neki igru bojama. Jedna od zanimljivijih jeste kombinacija ljubičastog odela, sa sakoom na dvoredo kopčanje uz plave oksford cipele, što je izgledalo veoma upečatljivo, pa ukoliko vam je potrebna takva pojava, ovakav ili sličan autfit će vam savršeno pomoći u toj nameri.

Wannabe TV

Editors choice