Svakom stilu i svakoj odevnoj kombinaciji potrebno je nešto što će dati “završnu reč” i pečat celom izgledu. Svet mode bio dosadan da ne unese zanimljivosti koje će vam stvoriti “slatke muke” ako budete hteli da izgledate stilizovano i moderno. Bilo šta da obučete, osetićete uvek da nešto fali ukoliko se niste odlučili za neki modni dodatak. Iako muškarci često negiraju da vode računa o tome, obraćanje pažnje na šal ili ešarpu, sunčane naočare ili neki sat, demantovaće ga i dokazati suprotno.

Razlog ovakvom razmišljanju jeste učestalo i ustaljeno shvatanje da se modnim dodacima bave samo žene, ali to nikako nije istina. Da aksesoare koriste i muškarci veoma često ukazuje činjenica da se oni postojeći stvaraju u velikim količinama, a uporedo se stalno osmišljavaju i izbacuju novi.

Neke od modnih dodataka koje morate imati, a koji će svakako vaš izgled dovesti do vrhunca su se našli na našoj  današnjoj listi.

Torba

Muškarci uglavnom poseduju jednu do dve torbe i to im je dovoljno. Ni mi vam ne predlažemo da činite drugačije, ali obratite pažnju u njihovom izboru. Pored toga što vam treba neka dobrog kvaliteta, jer ćete je nositi svakog dana, odaberite neku koja će vam biti funkcionalna, ali i u skladu sa vašim stilom. Najbolji izbor za svakog ozbiljnog muškarca jeste veća, torba od prave kože, sa velikim rajsfešlusom koji će razbiti monotoniju jednobojnosti.  Pored toga što će vam koristiti u prenošenju neophodnih stvari, jedna ovakva će uticati na to da vas posmatraju kao muškarca koji zna šta hoće, koji zna i ume dobro da se obuče.

torba Modni dodaci koje MORATE imati

Leptir mašna

Leptir mašne su već dugo must have za muškarce, ali i za devojke. Svaki elegantniji i svečaniji autfit postaje još bolji ukoliko se upotpuni jednom od njih. Nebitno je da li ćete se odlučiti za one koje su od materijala, jednobojne ili sa printom, ili na primer za one od drveta, nećete pogrešiti. Uvek je dobro ako boji odela ili košulje pridodate leptir mašnu koja kontrastrira, a svemu tome i jednu maramicu u džepu koja se slaže uz mašnu.

mašna Modni dodaci koje MORATE imati

Comments