Zaboravljamo na tamne autfite i monotone kombinacije ove zime i jeseni, uvodimo malo boje i zanimljivijeg izgleda i kada je hladniji period godine u pitanju. Kako je još uvek vreme kada nam nisu potrebne samo čizme, sve one zimske odevne komade koje volimo možemo kombinovati i sa patikama, a na koji način je to najbolje i da se uradi pokazaće vam ovaj New Balance modni predlog.

Kombinovanje boja učiniće da ove jeseni i zime izgledate atraktivno i sasvim moderno. Chino pantalone su uvek popularne u muškim garderoberima, pa je tako i ove sezone. To što mogu da budu savršeni pratilac elegantnog stila, ali i da se odlično uklope uz bilo koju ležerniju kombinaciju, čini ih odličnim za svakog muškarca. Ukombinujte ih uz teksas košulju, te preko svega obucite džemper sa okruglim izrezom u zagasito žutoj, pravoj jesenjoj boji. Kada imate jedan ovako “smiren” i opušten autfit, potrebno je da ga upotpunite komadima koji će mu dati sasvim drugačiji, trendi izgled.

new balance Modni predlog: Crveno i New Balance kao Must Have ove sezone new balance 2 Modni predlog: Crveno i New Balance kao Must Have ove sezone

 

Comments