Nema ko ne voli džins i farmerke, jer ne postoji ništa bolje od njih. U poslednje vreme ih ima različitih krojeva i modela, ali najbolje je odlučiti se za neke užeg kroja sa iscepanim delovima nogavica, budući da su takve apsolutni trend ove sezone. Kada se odlučite za farmerke najbolje je to što možete dalje eksperimentisati bojama na sebi, pa tako ako su patike neke neutralnije boje onda možete obući nešto gore što će doći do izražaja. Pošto New Balance raspolaže širokom paletom boja kada su patike u pitanju, danas smo se odlučili za jedne u žutoj, takozvanoj boji senfa, tako da će celom outfit-u dati poseban pečat. S obzirom na njihovu boju, umirite stvari kada su u pitanju gornji delovi garderobe. Birajte neke neutralnije boje koje će se dobro uklopiti.

New Balance Wannabe Man 5 Modni predlog: New Balance za SAVREMENOG muškarca

Izbor je pao na majicu i košulju u bež tonovima. Iako majica ima print na sebi, a košulja je karirana, nećete izgledati prenapadno, jer nepostojanje jarkih tonova ne dozvoljava da sve na vama “vrišti”. Otkopčajte košulju skroz kako bi se sva lepota majice videla, a uostalom slojevito oblačenje je i dalje trend, dok je u ovim danima veoma praktično.  Da, ovi dani donose i hladne momente sa kišom i jačim vetrom, pa će vam sigurno biti potrebna i neka jakna. Odlučite se za model koji možete iskoristiti i u opuštenijim i elegantnijim kombinacijama, a ona će u oba slučaja izgledati drugačije. Predlažemo da u ovoj kombinaciji bude u nekoj tamno teget boji kako biste ostvarili kontrast boja prema patikama i načinili modni pogodak.

New Balance Wannabe Man 3 Modni predlog: New Balance za SAVREMENOG muškarca

Ovakav izgled će vam sigurno otvoriti mnoga vrata, jer će svedočiti o tome da ste muškarac koji vodi računa o sebi, ali i dosta zna o modi. Da li ste krenuli u šetnju ili na piće sa prijateljima, da li odlazite u bioskop, večernji izlazak ili ste pak van kancelarije i završavate svoje poslovne obaveze, ovako odeveni ćete biti spremni za sve i to bez razmišljanja da li ste napravili dobar izbor.

New Balance Wannabe Man 4 Modni predlog: New Balance za SAVREMENOG muškarca

U udobnoj i lepoj garderobi, a još više u obući koja čini čuda za vaša stopala kao što su patike New Balance, put ka uspehu biće vam znatno olakšan, a trnje o kom je na početku bilo reči nećete ni osetiti.

Patike: New Balance

Majica: XYZ 

Jakna: Antony Morato

Košulja: Springfield

Farmerke: Antony Morato

Model: Bojan Vujičić

Stilista: Aleksandra Zec

Šminker: Nadica Lekić

Fotograf: Dragan Asanov

Comments