Život savremenog mladog muškarca ispunjen je različitim obavezama. Ipak, koliko god obaveza da ima on nađe i vreme za opuštanje. Dan je sve duži, a proleće nam kuca na vrata i baš takve dane trebalo bi iskoristiti za ležerne šetnje po gradu.

Dvoredno kopčanje je ono što je obeležilo kraj prošlogodišnje sezone kada je muška moda u pitanju. Mantil sa dvorednim zakopčavanjem biće jedan od obaveznih odevnih komada za ovo proleće. Kada je u pitanju ovaj muški mantil u bež boji, on se lako kombinuje i sa farmerkama i sa pantalonama, a pogadan je i za nošenje u poslovnim prilikama.

Kaiš na ovom mantilu je sjajan detalj koji se potrebi može opasati oko struka. Ukoliko se to ne uklapa sasvim u vaš stil kaiš možete pustiti da ležerno visi.

Muski modni predlog Wannabe man Modni predlog: Opuštena kombinacija za šetnju Muski modni predlog Wannabe man 2 Modni predlog: Opuštena kombinacija za šetnju Muski modni predlog Wannabe man 3 Modni predlog: Opuštena kombinacija za šetnju Muski modni predlog Wannabe man 4 Modni predlog: Opuštena kombinacija za šetnju
Comments