Dobar ukus, strast i odlučnost, uz karakterističan stil i posvećen rad, uvek donose rezultat, pa je nakon više od jedne decenije uspešnog rada, 2003. godine, stvorena linija odeće “Rancco muška odela”, koja danas predstavlja prepoznatljiv brend, kada govorimo o modernim muškim odelima. Za izradu ovih odela koriste se isključivo kvalitetni materijal, italijanske i engleske tkanine, različitih mešavina vune, svile i kašmira, sa kojim, uz njihov prepoznatljiv kroj, nastaju odela posebne elegancije.

I ovog proleća Rancco predstavlja elegantna odela od prirodne vune, u braon i bordo tonovima, boji muške elegancije i klasike, koja je više nego aktuelna. Da vode računa o prijatnom osećaju prilikom nošenja goviri činjenica da su njihove košulje od čistog pamuka u modernim ali svedenim i elegantnim dezenima i bojama. Da bi utisak bio potpun Rancco predlaže kožne, ručno rađene italijanske cipele.

Rancco odela fashion predlog wannabe 24 Rancco modni predlog: Stil je u detaljima Rancco odela fashion predlog wannabe 25 Rancco modni predlog: Stil je u detaljima Rancco odela fashion predlog wannabe 26 Rancco modni predlog: Stil je u detaljima
Comments