Vreme koje ovih dana vlada unosi veliku zbunjenost, ali i poteškoće kada se odlučujete za ono što ćete obući. Vreme je takvo da zahteva da uvek uz sebe imate nešto toplije, ali i da ako odjednom izađe Sunce, možete da se raskomotite i rashladite. Pored svega toga, obuća je ta koja je najvažnija, jer su komfor i udobnost uvek prioritet. Za sve muškarce od stila, koji tokom dana ili večeri vole da se opuste u sportskim kombinacijama koje nisu dosadne i monotone imamo pravi predlog šta obući.

Ne morate uvek da se odlučujete za crnu, belu ili sivu. Iako su dobre u raznoraznim kombinacijama, unestie nekada malo razigranosti i zabave u svoj stil. Odaberite neki komad koji je u jarkoj boji, nekoj primetnijoj, koja će dati poseban izgled celom vašem outfit-u.

Modni predlog SPREMNI za leto uz New Balance 2 Modni predlog: SPREMNI za leto uz New Balance

Neka vaša odluka bude crveni šorts, budući da će vam jedan zaista trebati u narednom periodu, jer leto samo što nije došlo. Njegove dobre strane se možda ne mogu odjednom ni pobrojati. Iako u jarkoj boji, možete ga nositi uz različite majice, dukseve, ali čak i košulje, kada hoćete da postignete nešto elegantniji stil koji možete poneti u nekoj večernjoj šetnji. Kada se već odlučite za šorts u crvenoj boji, trebalo bi da vaša obuća bude neutralnija, kako bi se savršeno uklopili, a za to ne postoji bolji izbor od patika iz brenda New Balance.

Modni predlog SPREMNI za leto uz New Balance 3 Modni predlog: SPREMNI za leto uz New Balance

U jednoj ovakvoj kombinaciji najbolje je obuti patike New Balance u neutralnoj, bež boji. Nisu one skroz neprimetne, budući da je veoma dobro poznato da na svim svojim modelima imaju detalje koji ih čine jedinstvenim i doprinose savršenom dizajnu. Njihova vrlina jeste u tome da ih možete nositi uvek i svuda, uz sve kombinacije i izglede, ali najbitnije od svega jeste da ćete uvek imati osećaj masaže na stopalima, kao da hodate po mekom, prijatnom pesku morskih plaža.

Modni predlog SPREMNI za leto uz New Balance 4 Modni predlog: SPREMNI za leto uz New Balance
Comments