Ovakva jedna kombinacija savršena je za svakodnevne šetnje, obavljanje obaveza po gradu, ali i za poslovne prilike ukoliko vaša profesija ne zahteva strogo elegantan i formalni način oblačenja. No, da bi ceo autfit izgledao potpuno moderno i perfektno stilizovan, potreban nam je par obuće koji će zaokružiti ceo stajling. Savršen izbor uz ceo ovaj izgled svakako su preudobne New Balance patike u plavim tonovima koje će se uklopiti uz farmerke i košulju, a kontrastiranjem preostalim delovima autfita će dati završnicu celom izgledu.

new balance 13 Modni predlog: Zemljani tonovi uz savršene New Balance patike

Ukoliko volite autfite koji su jednostavni, te ne izgledaju kao da ste izgubili previše vremena uklapajući ih, onda je ovo baš onaj koji će vas oduševiti. Jednostavan, ali i jedinstven, ovakav autfit pokazaće da imate odličan modni ukus i stil koji će sve očarati, te uz pomoć kojeg ćete uvek i svuda biti primećeni. A ko još ne voli malo pažnje?

new balance 14 Modni predlog: Zemljani tonovi uz savršene New Balance patike new balance 15 Modni predlog: Zemljani tonovi uz savršene New Balance patike

Pročitajte još i ovo:

Modni predlog: Crveno i New Balance kao Must Have ove sezone

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Patike: New Balance

Farmerke: Benetton

Jakna:  Springfield

Džemper: Springfield

Košulja: Springfield

Model: Bogdan Stefanović

Stajling: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Fotografije: Miomir Milić

Slobodan Veličanin

 

 

Comments