Izađite napolje u lošoj kombinaciji

Budite iskreni, i recite da postoje komadi odeće koji vam apsolutno ne odgovaraju. Možda nisu u saglasnosti vaš stil i figura, a možda stil oblačenja ne odgovara vašem personalitiju. Bilo koji da je od ova dva razloga, najbolje je da takve komade izbacite iz ormara. Jednom kada izađete napolje u nečemu što vam ne odgovara, imaćete jasniju sliko onog šta vam ne stoji.

stil2 Muška moda: Kako da izgradiš sopstveni stil oblačenja

Zapamtite šta vam je potrebno

Kada se obučete u kombinaciju, priđite bliže ogledalu i dobro se pogledajte. Da li mislite da će vam neki aksesoar dopuniti izgled i naglasiti stil? Ili mislite da će vam kravata pomoći u vašem poslovnom outfitu? Dobro se pogledajte u ogledalu u razmilite o ovim pitanjima. Perfektan stil zavisi od onoga što ste obukli, onoga sto imate u ormaru i onoga što prepoznajete da vam nedostaje.

Budite pametan kupac

Važno je da idete u pametne kupovine. Možda već znate šta biste kupili i šta vam odgovara, ali budite pametni i pokušajte nešto da promenite uklapajući boje i krojeve koji će vam dati lični pečat. Kada ste u kupovini, uvek probajte ono što nikada ne biste porobali, jer ne znate kako će vam odgovarati.

Mirjana Radojević

Comments