Iako traje miholjsko leto kada se i dalje možemo provlačiti u letnjoj garderobi, uskoro će doći prava, kišna, hladna i vetrovita jesen koja će zahtevati izvlačenje debelih džempera i toplih šalova iz ormana, a možda ne bi bilo loše ni da se ponovimo kojim trendi jesenjim komadom.

Međutim, šta je popularno ove sezone? Muškarce koji misle da je moda zanimacija rezervisana samo za nežniji pol to verovatno i ne zanima. Imaju svoje džempere koje su dobili nekad od devojke, staru perjanu jaknu i to je to. Ipak, na sreću lepšeg pola, postoje i oni muškarci koji su se “modno osvestili”. To su oni ljudi koji su shvatili koliko zapravo zabavno može biti poigravanje garderobom i sklapanje odevnih kombinacija, ali i kako im samo malo odvojenog vremena za doterivanje može pomoći da osvoje ženska srca.

E kada smo to elaborirali, vreme je i da zaključimo šta je to što moderan muškarac treba da ima u svom garderoberu ove jeseni.

Karirano

Muška moda Šta je u trendu ove jeseni 3 Muška moda: Šta je u trendu ove jeseni?

Kariranu košulju verovatno već imaš, od prethodnih sezona. Reaktiviraj je! Nosi je ispod odela, raskopčanu preko bele majice, oko struka da razbiješ jednobojnu kombinaciju… Karirana košulja je ne samo sjajan komad garderobe već može poslužiti i kao odličan aksesoar.

Ne zaboravi i na druge komade koje možeš imati u ovom dezenu! Od kaputa, preko džempera, sve do čarapa! Romboidi, kvadratići, u kojoj god boji, na kom god materijalu -veliki su hit!

Sivo vuneno odelo

Muška moda Šta je u trendu ove jeseni Muška moda: Šta je u trendu ove jeseni?

Kada birate odelo, najvažnije je da obratite pažnju na kroj. Dobro ukrojeno odelo je nešto što svaki muškarac mora da ima! Za hladnije vreme odličan izbor je vuneno odelo. Sivo ili teget odelo su sigurna varijanta, koja je odlična nadgradnja za vašu savršenu odevnu kombinaciju.

Štrikani džemper

Muška moda Šta je u trendu ove jeseni 9 Muška moda: Šta je u trendu ove jeseni?

Džemper je svakako neophodan komad u vašoj garderobi. Jednobojan džemper je sigurna varijanta, ali šareni komadi sa “prazničnim” motivima su veliki trend ove sezone. Nose se uži modeli, ali sa krupnijim pletenim radom.

Kardigan

Muška moda Šta je u trendu ove jeseni 7 Muška moda: Šta je u trendu ove jeseni?

Kardigan je po srpski džemper na raskopčavanje! Možda ti na prvu loptu neće delovati kao neki muževan odevni komad, ali zapravo, ispod sakoa, ili preko košulje, ne samo što će te zagrejati, nego će biti i sjajna nadgradnja što dnevne, što tvoje večernje kombinacije.

Flanelske pantalone

Muška moda Šta je u trendu ove jeseni 4 Muška moda: Šta je u trendu ove jeseni?

Izašao si iz trenerke, ali je sada krajnje vreme da izađeš i iz farmerki! Počni da nosiš prave, muške pantalone. Obećavamo ti da nećeš izgledati kao deda. Flanelske pantalone sada postoje u vrlo modernim krojevima i kada jednom nađeš pravi par shvatićeš šta si propuštao sve vreme.

Detalji

Muška moda Šta je u trendu ove jeseni 1 Muška moda: Šta je u trendu ove jeseni? Muška moda Šta je u trendu ove jeseni 2 Muška moda: Šta je u trendu ove jeseni?

Vreme je za kape, šalove i rukavice i vi ne propustite da iznosate sve svoje omiljene komade! Sada su popularni i šeširi, tako da, hrabriji momci -samo napred. Za one koji ne vole baš mnogo da eksperimentišu, veliki šal je siguran izbor.

Lenka Gatić

Comments