Savršeno vreme za priču o modi i trendovima koji nadolaze je onda kada krenu modne piste da budu aktivne, a sada su najpopunjenije, pogotovu zbog toga što je u toku Nedelja mode u Milanu. Novi, nadolazeći trendovi iz dana u dan se predstavljaju javnosti i modnim poznavaocima, a mi smo tu da vas izvestimo o tome šta se sve dešava i prikazuje ovih dana. Najveća dizajnerska imena su predstavila svoje nove kolekcije za muškarce, a oni najbolji među njima su iznenadili nekim spojevima, upravo njihove kreacije vam danas pokazujemo.

Philip Plein

Jedna od revija koja je privukla veliku pažnju, jeste predstavljanje kolekcije Philip Plein, koja je donela dosta novosti. Dosta crne, ali i jarkih boja iskorišteni su za ovu kolekciju. Kombinacije kože i sportske garderobe napravila je pravi bum na ovogodišnjoj Nedelji mode u Milanu. Dosta narandžaste, žute i plave u kombinaciji sa crnom odlikuje odevne komade, a skoro svaku outfit je inspirisan sportom i to košarkom. jedan od trendova koji su podržali jesu bomber jakne u različitim kombinacijama, materijalima i bojama.

Muška nedelja mode u Milanu Muška nedelja mode: MILANO 2016. Muška nedelja mode u Milanu2 Muška nedelja mode: MILANO 2016. Muška nedelja mode u Milanu3 Muška nedelja mode: MILANO 2016. Muška nedelja mode u Milanu4 Muška nedelja mode: MILANO 2016.
Comments