Da li ste se nekad zapitali ko su svi ti ljudi koji nam određuju trendove? Modni dizajneri, posebno oni vrhunski, poznati su široj javnosti. Ali, šta je sa onima koji rade na nekim pozicijama u modnoj industriji koja nisu toliko eksponirana, ali vrlo su značajna? Razni menadžeri, bajeri, kreativni direktori samo su deo cele ekipe koja radi na izradi, promociji i distribuciji jednog brenda. A među njima ima mnogo dobro obučenih muškaraca! Ako nam ne verujete, pogledajte listu koju smo napravili za vas i slobodno iskopirajte njihov stil. Videćete da vredi!

Džastin O’Ši, bajer u MyTheresa.com

Pored posla bajera, koji podrazumeva obilazak dizajnera i radnji, Džastin O’Ši stiže i da se fotografiše za street style odeljak skoro svih poznatijih modnih blogova. Njegov stil je specifičan zato što predstavlja spoj rock elemenata sa klasičnim. Prepoznatljiv je po “hipsterskoj” bradi, crnim naočarima za sunce, uskim pantalonama i dubokim cipelama. Njegov Instagram profil prati preko 58 hiljada pratilaca.

dzastin o si Najbolje obučeni muškarci koji rade u modnoj industriji dzastin o si 2 Najbolje obučeni muškarci koji rade u modnoj industriji
Comments