Uvek smo u potrazi za onim što odlikuje kvalitet, stil i udobnost, posebno kada su u pitanju muške farmerke. Ovde predstavljamo sedam najlepših modela farmerki, koji ne samo da odražavaju različite stilove i ukuse, već su i odraz vrhunskog kvaliteta i dizajna. Ovi modeli se ističu svojom jedinstvenošću i urbanim stilom. Izdvajamo farmerke koje će dodatno istaći vaš urbani stil.

Muške farmerke iz domaće ponude – prema izboru WMAN stilista

Zara straight fit jeans

Ovaj model pruža klasičan pristup modernom stilu. Sa ravno sečenim nogavicama i efektom izbledelosti, Zara straight fit jeans savršeno kombinuje komfor sa elegancijom. Pet džepova nudi praktičnost, dok dugme na prednjoj strani dodaje tradicionalni šarm. Idealni su za muškarce koji cene minimalizam i klasiku.

farmerke 1 Otkrijte farmerke koje idu uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Zara UTILITY jeans sa džepovima

Za avanturiste i one koji cene funkcionalnost, Zara Utility Jeans sa džepovima je pravi izbor. Ravne nogavice i mnogo džepova čine ih izuzetno praktičnim, dok isprani detalj dodaje na autentičnosti. Stvorene su za dinamičan način života, nudeći stil bez kompromisa na udobnost.

farmerke 2 Otkrijte farmerke koje idu uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Guess pamučne muške farmerke

Guess donosi James Relaxed Fit, farmerke koje spajaju udobnost sa stilom. Izrađene od pamuka, sa tamnoplavom bojom i srednjom dubinom struka, ove farmerke su idealne za svakodnevno nošenje. Njihova opuštena forma nudi slobodu pokreta, čineći ih savršenim izborom za lagana druženja, ali stilizovane prilike.

farmerke 3 Otkrijte farmerke koje idu uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

H&M baggy jeans

Za one koji vole da eksperimentišu sa stilom i uživaju u udobnosti, H&M Baggy Jeans su pravi izbor. Sa krutim pamučnim teksasom, zaobljenim nogavicama i vrećastim krojem, ove farmerice nude neuporedivu udobnost. Opušten kroj i prevoji na gležnjevima dodaju na jedinstvenom izgledu, dok srednji struk osigurava savršeno pristajanje.

farmerke 4 Otkrijte farmerke koje idu uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

H&M slim jeans

Za ljubitelje klasičnog, uskog kroja, H&M Slim Jeans nude besprekoran stil. Sa blago rastegljivim pamučnim teksasom, ove farmerke garantuju udobnost i lako se kombinuju za svaku priliku. Ravne nogavice i srednji struk pružaju elegantan i sofisticiran izgled, čineći ih savršenim za svaki garderober.

farmerke 5 Otkrijte farmerke koje idu uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Diesel Krooley farmerke

Diesel Krooley farmerke su odraz modernog stila i inovativnosti. Sa kombinacijom pamuka, poliestera i elastina, ove farmerke nude udobnost i trajnost. Regular fit kroj sa užim nogavicama i maslinastom bojom dodaje na originalnosti, čineći ih izvrsnim izborom za muškarce koji teže jedinstvenosti.

farmerke 6 Otkrijte farmerke koje idu uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Levi’s 501 original fit jeans

Levi’s 501 Original Fit Jeans je bezvremenski klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Izdržljiv i dugotrajan, ovaj model sa tamnom bojom džinsa i sofisticiranim izgledom je savršen za sve prilike. Originalni kroj ističe mušku figuru na pravi način, dok prepoznatljivi Levi’s logo dodaje na autentičnosti. Ove farmerke su nezaobilazan komad u garderoberu svakog muškarca koji ceni kvalitet i stil.

farmerke 7 Otkrijte farmerke koje idu uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju modele sa domaćeg tržišta

Pročitajte i ovo: Otkrijte prsluk koji ide uz vaš stil: WMAN stilisti izdvajaju najlepše modele sa domaćeg tržišta

Naslovna fotografija: pexels.com

Nikola Gudelj

Comments