Moderni muškarci balansiraju između poslovnih sastanaka, ličnog razvoja i brige o svom duhovnom i fizičkom blagostanju, a muški sakoi mogu da im budu saputnici u svakoj prilici. Septembar, osim nove modne sezone, donosi i nove poslovne izazove. U gužvi kakvu donose ove promene, svaki izgled mora da bude jednostavan i brz, ali i da istovremeno odiše suptilnom elegancijom i samouverenošću.

U trenucima kada je svaki minut od ogromnog značaja, blejzeri su tajna poslovnih muškaraca za otmen izgled koji oduzima minimalno vremena i jednostavno se postiže bez velikog napora. Sako je simbol muževnosti i stila i predstavlja praktičan način da se svakodnevni autfit podigne na viši nivo, izražavajući suptilnu eleganciju bez obzira na dinamiku obaveza u toku dana.

Ovi modni komadi predstavljaju savršenu simbiozu koja reflektuje suštinske vrednosti društva danas: uspeh, unutrašnju harmoniju i besprekoran stil.

Najelegantniji sakoi u domaćoj ponudi

Boss sivi sako (MOVEM FASHION)

Boss sivi sako je odraz suptilne elegancije koja dominira poslovnim svetom, a njegov čist i prefinjen ton izražava otmen stav, dok se precizna i kvalitetna izrada vidi u svakom šavu. Ovaj blejzer je suštinski izraz sofisticiranosti i idealan je za poslovne sastanke i večernje događaje koji zahtevaju dozu ozbiljnosti. Kvalitet tkanine i besprekorna završnica čine ga investicijom koja će trajati na duže staze i u koju vredi uložiti.

muski sakoi min Ovi muški sakoi na domaćem tržištu se ističu kvalitetom i elegancijom

H&M braon blejzer sa reverima

H&M sako u čokoladnoj nijansi se ističe opuštenim krojem koji pruža udobnost bez odricanja od stila. Sa reverima sa zarezima i kopčanjem na dva dugmeta, ovaj sako s lakoćom prelazi iz poslovnog u casual look. Prednji i unutrašnji džepovi dodaju praktičnost, dok ukrasna dugmad na manžetnama donose dozu trendi detalja. Neiskusnom posmatraču će ovaj komad tihog luksuza verovatno proći neopaženo, ali je baš njegov neupadljiv (i istovremeno sofisticiran) dizajn ono što ga izdvaja.

muski sakoi 1 min Ovi muški sakoi na domaćem tržištu se ističu kvalitetom i elegancijom

Tamnosivi Barbosa sako

Tamnosivi elegantni Barbosa sako je klasičan vanvremenski komad koji nikada ne izlazi iz mode. Njegova univerzalna i neutralna boja unosi ozbiljnost i autoritet, dok linije sakoa ističu muževnost i asociraju na uspeh. Savršen je za posao, kao i za svečane prilike poput venčanja. Kvalitet materijala i pažljiva izrada čine ga temeljom svakog modernog muškog garderobera.

muski sakoi 2 min Ovi muški sakoi na domaćem tržištu se ističu kvalitetom i elegancijom

Tamnoplavi karirani Barbosa blejzer

Tamnoplavi karirani Barbosa sako spaja poslovnu eleganciju sa hrabrim modnim izrazom. Karirani dezen dodaje dozu dinamike i predstavlja modni statement u karijernom okruženju, dok tamnoplava boja održava sofisticirani ton. Pravi je izbor za dnevne i večernje izlaske, donoseći osveženje i inovaciju u svaki autfit.

muski sakoi 3 min Ovi muški sakoi na domaćem tržištu se ističu kvalitetom i elegancijom

Svetlosivi Zara sako

Svetlosivi Zara blejzer je simbol casual elegancije. Sa svojim svetlosivim tonom, donosi lakoću i moderni izgled. Idealan je za kombinovanje sa pamučnim košuljama ili jednostavnim belim majicama za opušteni look koji je i dalje šik. Kvalitet tkanine ga čini udobnim izborom za svakodnevne aktivnosti.

muski sakoi 4 min Ovi muški sakoi na domaćem tržištu se ističu kvalitetom i elegancijom

Maslinasto-sivi Zara blejzer

Maslinasto-sivi Zara sako donosi urbanu notu u svet sakoa. Sa svojom nedefinisanom nijansom, predstavlja savršen izbor za moderne muškarce koji teže da se izdvoje iz mase i ne upadnu u zamku jednoličnosti. Pogodan je i za casual, ali i za formalne događaje, a njegova nota individualnosti i stila čini svakodnevni izgled elegantnim i šik.

muski sakoi 5 min Ovi muški sakoi na domaćem tržištu se ističu kvalitetom i elegancijom

Scotch & Soda prugasti sako (Fashion & Friends)

Scotch & Soda prugasti sako u teget-bordo kombinaciji donosi suptilnu ekscentričnost. Pruge dodaju dinamiku izgledu, dok teget i bordo nijanse održavaju suptilan ton. Odlično se uklapa uz ležerni džins i savršen je za večernje izlaske jer je istovremeno razigran i glamurozan. Kvalitet materijala i precizna izrada čine ga prefinjenim komadom, a retro dizajn ga izdvaja kao chic izbor za muškarce sa stilom.

muski sakoi 6 min Ovi muški sakoi na domaćem tržištu se ističu kvalitetom i elegancijom

Pročitajte i ovo: Muške jakne i prsluci za jesen – prema izboru naših stilista

Naslovna fotografija: pinterest.com/malemodelscene.net

Milica Nešić

Comments