Venčanje je prilika da se slavi ljubav i zajedništvo, ali je takođe prilika da pokažete svoj stil i eleganciju i istaknete se autentičnim stajlingom, a muško odelo za svadbu nikako ne mora da bude sporedna tema. Iako ste gost, a uz to stereotipi nalažu da žene treba da budu najsređenije i najposvećenije svojim modnim odabirima, to uopšte ne mora i ne treba da predstavlja pravilo. Kao gost na svečanom događaju, postavlja se pitanje – šta obući?

Od odela koja će vas izdvojiti do saveta o dodacima koji će oplemeniti vaš izgled, zajedno ćemo istražiti kako da budete besprekorno obučeni na svadbenom slavlju koje vas očekuje.

Muško odelo za svadbu: Šta da obučete kao gost?

Barbolini teget odelo

Teget Barbolini odelo donosi osvežavajući izgled uz kombinaciju klasičnog i hrabrog. Predstavlja popularan izbor za venčanja jer omogućava eksperimentisanje sa modom i stajlingu dodaje dozu individualnosti. Jednostavna tekstura čini odelo pogodnim za različite prilike i vrste okupljanja, tako da nećete pogrešiti izborom ove nijanse. Ipak, želite da nosite svoje otmeno odelo i nakon venčanja, bilo da ga planirate za posao ili ipak gala veče, rođendan ili drugu vrstu veselja.

musko odelo za svadbu min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Mona slim-fit smoking

Mona crni smoking je ultimativna oda klasičnom muškom stilu i izražava suptilnu eleganciju koja dominira poslovnim svetom. Ovaj čist i prefinjen ton je izbor za one koji žele da se izdvoje ozbiljnošću i odlučnim stavom. Zbog svoje klasične nijanse nudi mogućnost za najrazličitiju upotrebu – savršen je za poslovne sastanke, ali i večernje događaje koji zahtevaju ozbiljniji pristup. Kvalitet tkanine i besprekorna izrada čine ga investicijom koja će trajati, a njegov otmen izgled dodaje dozu samopouzdanja koja će učiniti da budete najistaknutiji muškarac na venčanju (naravno, posle mladoženje).

musko odelo za svadbu 1 min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

DAN JOHN sako sa dvostrukim kopčanjem

Ovo hrabro izrađeno odelo brenda DAN JOHN predstavlja hrabar izbor uz tamnosivu boju i duplo kopčanje. Odišući odvažnošću i samopouzdanjem, ovo odelo bez postave je idealno za one koji žele da naglase svoj stav. Dizajn nestrukturiranog sakoa sa dvostrukim kopčanjem čini ga svestranim izborom, pa ga možete upariti i sa košuljom ili džemperom, što ga čini prikladnim za mnoge prilike.

musko odelo za svadbu 4 min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Zara svetli sako od strukturisane tkanine

Zara je poznata po svojoj sposobnosti da kombinuje najaktuelnije trendove i praktičnost, a ovaj svetli sako od strukturisane tkanine nije izuzetak. Svojom svetlom nijansom predstavlja savršen izbor za opuštenija i nekonvencionalna venčanja, ali i za manje formalne događaje. Straight fit kroj i izrez sa prorezanim reverima donose dozu elegancije, dok su džepovi na grudima i bokovima praktični za odlaganje sitnica. Ovo odelo sigurno će ostaviti utisak otmenosti i istančanog stila, a definitivno će vas izdvojiti u moru tamnih nijansi.

musko odelo za svadbu 5 min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Zara pantalone (uz odelo od strukturisane tkanine)

Svetle pantalone ravnog straight fit kroja sa prednjim džepovima se idealno uklapaju uz Zarin svetli sako, a zajedno predstavljaju dobitnu kombinaciju koja ne nudi samo bezvremeni stil, već i pristupačnu cenu.

musko odelo za svadbu 6 min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Zara pastelni sako ravnog straight fit kroja

Pastelni tonovi su uvek u modi, a ovaj sako vas neće razočarati. Njegov ravan straight fit kroj pruža udobnost i eleganciju, dok izrez sa reverima dodaje dozu prefinjenosti. Džepovi sa preklopom na bokovima čine ga praktičnim izborom, a kopčanje dugmićima sa prednje strane omogućava lako i jednostavno oblačenje, čineći ga izuzetno funkcionalnim.

musko odelo za svadbu 7 min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Zara pastelne pantalone ravnog straight fit kroja

Pantalone ravnog straight fit kroja sa prednjim džepovima i dvostrukim paspuliranim džepovima deo su pastelnog Zarinog kompleta, zajedno čineći moderan stil, koji predstavlja modni statement na svakom događaju.

musko odelo za svadbu 8 min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Barbolini sivo karirano odelo

Ovo sivo odelo odražava klasičan muški stil sa modernim obrtom. Karirani uzorak daje mu dodatnu dimenziju, čineći ga idealnim izborom za manje formalne događaje i svakodnevno nošenje u poslovnim prilikama. Karirani dizajn je svestran izbor koji neretko potenciraju modni brendovi poput Tommyja Hilfigera i Ralpha Laurena, a ovo odelo dodaje svežinu klasičnom muškom stilu.

musko odelo za svadbu 9 min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Massimo Dutti morskoplavi prsluk sa tankim prugama

Massimo Dutti je sinonim za italijansku eleganciju i kvalitet, a morskoplavi prsluk sa tankim prugama nije izuzetak. Pružajući klasičan izgled sa suptilnim prugama, prsluk je izrađen od visokokvalitetne vune. Kragna sa reverima i rupicom za dugme dodaju sofisticirani detalj, dok dva paspulirana džepa pružaju praktičnost i multifunkcionalnost. Odličan je izbor za svečane prilike gde želite da ostavite utisak prefinjenosti, a učiniće i da privučete pažnju svih u prostoriji.

musko odelo za svadbu 10 min Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Mona slim-fit kamel boje

Slim-fit odelo kamel boje odlikuje se modernim dizajnom i toplom bojom. Dok njegov klasičan kroj pruža elegantan izgled, kamel boja dodaje toplinu i karakter. Ovo je izbor za muškarce koji cene stilsku izjavu i žele da se istaknu u posebnim prilikama.

Musko odelo za vencanje Sta da obucete kao gost koji zeli da se istakne 2 Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Mona regular-fit crno odelo

Crna odela su simbol elegancije, a ovaj klasičan model nikada neće izlaći iz mode. Mona je poznata po sofisticiranom dizajnu, a ovo regular-fit crno odelo savršeno odražava tu estetiku. Zbog neutralnog tona i univerzalnog kroja je idealno – kako za formalne, tako i za poslovne prilike. Bezvremenski stil garantuje da ćete izgledati elegantno i prefinjeno, a poznati brendovi kao što su Giorgio Armani i Ralph Lauren preferiraju crnu boju u svojim kolekcijama – s razlogom.

Musko odelo za vencanje Sta da obucete kao gost koji zeli da se istakne 1 Muško odelo za venčanje: Šta da obučete kao gost koji želi da se istakne?

Pročitajte i ovo: Muške jakne i prsluci za jesen – prema izboru naših stilista

Naslovna fotografija: pinterest.com/menswearstyle.co.uk

Milica Nešić

Comments