Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Muževni aksesoari koje bi svaki muškarac trebalo da ima

1/2

Odelo ne čini čoveka, ali čini da on jako dobro izgleda ukoliko mu dobro stoji i ako je iskrojeno kako treba. Kao i odelo, i aksesoari su sastavni deo muškog stajlinga, iako to možda ne biste isprva pomislili, a atraktivni aksesoari mogu dodati posebnu atmosferu celom vašem looku. U njih spadaju satovi, kožne narukvice, muško prstenje.. ali i šeširi i šalovi, a u nastavku vam predstavljamo nekoliko aksesoara koje bi svako trebalo da ima u svojoj “kolekciji” i koje ćete sigurno poželeti da imate. Takođe, devojke, ukoliko ste vi te koje čitate ovaj tekst u nadi da ćete pronaći inspiraciju za budući poklon za praznike – na pravom ste mestu!

Klasik među aksesoarima – sat

Satovi su oduvek bili simbol muškosti, a ranije su se pored ručnih nosili i gospodski, džepni satovi. Danas su ručni satovi su veoma popularni, i ponuda je veoma bogata i raznolika. Od urbanih, digitalnih, sa jednostavnim i oštrim linijama, do onih pomalo retro, sa kožnim kaiševima oko ruke. Naravno, tu su i oni ekskluzivni – od plemenitih materijala, sa gravurama ili dragim kamenjem, ali svakako – za koji god da se odlučite, nećete pogrešiti. Važno je samo da sat uklopite uz svoj stil odevanja.

Dve ogrlice

Ogrlice su, iako vam to možda sada zvuči neverovatno, oduvek bile deo muškog stila. Ukoliko posmatrate umetnost i istoriju, ogrlice su od davnina bile prisutne – a najnoviji trend u svetu ovih aksesoara je nošenje dve ogrlice istovremeno. Jedna bi trebalo da bude kraća od druge, a obe mogu po vašem izboru imati privezak, koji može biti simbol nečega vama značajnog. Ogrlice su takođe savršen poklon, ukoliko ih uradite namenski za partnera – sa priveskom koji će na primer simbolizovati vašu vezu ili neki zajednički, važan datum. Možete čak kreirati matching ogrlice za sebe i partnera.

Wannabe TV

Editors choice