Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Muževni aksesoari koje bi svaki muškarac trebalo da ima

1/2

Odelo ne čini čoveka, ali čini da on jako dobro izgleda ukoliko mu dobro stoji i ako je iskrojeno kako treba. Kao i odelo, i aksesoari su sastavni deo muškog stajlinga, iako to možda ne biste isprva pomislili, a atraktivni aksesoari mogu dodati posebnu atmosferu celom vašem looku. U njih spadaju satovi, kožne narukvice, muško prstenje.. ali i šeširi i šalovi, a u nastavku vam predstavljamo nekoliko aksesoara koje bi svako trebalo da ima u svojoj “kolekciji” i koje ćete sigurno poželeti da imate. Takođe, devojke, ukoliko ste vi te koje čitate ovaj tekst u nadi da ćete pronaći inspiraciju za budući poklon za praznike – na pravom ste mestu!

Klasik među aksesoarima – sat

Satovi su oduvek bili simbol muškosti, a ranije su se pored ručnih nosili i gospodski, džepni satovi. Danas su ručni satovi su veoma popularni, i ponuda je veoma bogata i raznolika. Od urbanih, digitalnih, sa jednostavnim i oštrim linijama, do onih pomalo retro, sa kožnim kaiševima oko ruke. Naravno, tu su i oni ekskluzivni – od plemenitih materijala, sa gravurama ili dragim kamenjem, ali svakako – za koji god da se odlučite, nećete pogrešiti. Važno je samo da sat uklopite uz svoj stil odevanja.

Dve ogrlice

Ogrlice su, iako vam to možda sada zvuči neverovatno, oduvek bile deo muškog stila. Ukoliko posmatrate umetnost i istoriju, ogrlice su od davnina bile prisutne – a najnoviji trend u svetu ovih aksesoara je nošenje dve ogrlice istovremeno. Jedna bi trebalo da bude kraća od druge, a obe mogu po vašem izboru imati privezak, koji može biti simbol nečega vama značajnog. Ogrlice su takođe savršen poklon, ukoliko ih uradite namenski za partnera – sa priveskom koji će na primer simbolizovati vašu vezu ili neki zajednički, važan datum. Možete čak kreirati matching ogrlice za sebe i partnera.

Wannabe TV

Editors choice