Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Najbolje frizure koje poznati muškarci nose u 2020. godini

1/2

Ako ste rešili da je vreme da se posvetite svojoj kosi, da konačno obratite pažnju na to kako vaša frizura izgleda uz vaš oblik lica i koji je stil zapravo pogodan za njenu prirodnu formu i teksturu – ovo je tekst za vas. Iako su određene frizure trenutno popularnije od drugih, ne brinite, u nastavku ćete pronaći frizuru za svaki tip kose, tako da će se vaša sigurno naći među njima. Ovi poznati muškarci možda nisu ni svesni toga da su svojim izgledom i frizurom postavili nove trendove – ali nama to naravno nije promaklo, tako da ih delimo sa vama kako biste se inspirisali, i doneli odluku odlaska kod frizera!

Rami Malek – retro talasasta kosa

Harizmatični Rami Malek osvojio nas je svojom ulogom u čuvenoj seriji “Mr. Robot”, ali i svojim stilom i izgledom van serije. On ima karakteristično tamnu i talasastu kosu, a nosi je na retro način američkih bundovnika iz 50-ih godina, pa nas pomalo podseća na glumca Jamesa Dean-a ili rok legendu Elvisa Presley-a. Ova retro frizura koja je sa strane kratka a duža u gornjem delu, sa šiškom koju možete zalizati ili pustiti neobavezno da pada preko čela u trendu je ove jeseni, ali s obzirom na svoj timeless izgled, sigurni smo da ćemo je viđati i u narednoj sezoni.

Zayn Malik – kratka plava kosa

Da li ste spremi na rizičan i efektan potez? Ukoliko jeste – evo savršene frizure za vas! Ako ste nekada voleli Eminema i imali jaku želju da se ošišate na kratko i izblajhate, dopašće vam se vest da se muzičar Zayn Malik odlučio upravo na ovaj potez i time vratio kratku, izblajhanu kosu u trend. Ovo je frizura za odvažne muškarce koji vole da se dobro zabave i “ne plaše” se promene, a svakako – i zašto bi? Kratka kosa brzo izrasta i možete je za čas zameniti za drugu boju i frizuru.

Wannabe TV

Editors choice