Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Najbolje frizure koje poznati muškarci nose u 2020. godini

1/2

Ako ste rešili da je vreme da se posvetite svojoj kosi, da konačno obratite pažnju na to kako vaša frizura izgleda uz vaš oblik lica i koji je stil zapravo pogodan za njenu prirodnu formu i teksturu – ovo je tekst za vas. Iako su određene frizure trenutno popularnije od drugih, ne brinite, u nastavku ćete pronaći frizuru za svaki tip kose, tako da će se vaša sigurno naći među njima. Ovi poznati muškarci možda nisu ni svesni toga da su svojim izgledom i frizurom postavili nove trendove – ali nama to naravno nije promaklo, tako da ih delimo sa vama kako biste se inspirisali, i doneli odluku odlaska kod frizera!

Rami Malek – retro talasasta kosa

Harizmatični Rami Malek osvojio nas je svojom ulogom u čuvenoj seriji “Mr. Robot”, ali i svojim stilom i izgledom van serije. On ima karakteristično tamnu i talasastu kosu, a nosi je na retro način američkih bundovnika iz 50-ih godina, pa nas pomalo podseća na glumca Jamesa Dean-a ili rok legendu Elvisa Presley-a. Ova retro frizura koja je sa strane kratka a duža u gornjem delu, sa šiškom koju možete zalizati ili pustiti neobavezno da pada preko čela u trendu je ove jeseni, ali s obzirom na svoj timeless izgled, sigurni smo da ćemo je viđati i u narednoj sezoni.

Zayn Malik – kratka plava kosa

Da li ste spremi na rizičan i efektan potez? Ukoliko jeste – evo savršene frizure za vas! Ako ste nekada voleli Eminema i imali jaku želju da se ošišate na kratko i izblajhate, dopašće vam se vest da se muzičar Zayn Malik odlučio upravo na ovaj potez i time vratio kratku, izblajhanu kosu u trend. Ovo je frizura za odvažne muškarce koji vole da se dobro zabave i “ne plaše” se promene, a svakako – i zašto bi? Kratka kosa brzo izrasta i možete je za čas zameniti za drugu boju i frizuru.

Wannabe TV

Editors choice