Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Najbolje frizure za predstojeću jesen

Najbolje frizure za predstojeću jesen

1/3

Nova sezona donosi nove trendove koji se već dugo unapred znaju i polako jedan po jedan otkrivaju svim ljubiteljima mode i pravilne nege. Dok se polako pripremamo i otkrivamo šta će to biti aktuelno od odevnih komada kada je predstojeća jesen u pitanju, ne smemo zaboraviti na negu. Koliko god da se sredite i ukombinujete odlične komade garderobe, vaša frizura će uvek biti ta koja će svemu dati final touch, poput šlaga na torti. Nekoliko stilova šišanja i stilizovanja se izdvojila u poslednje vreme, a mi smo izdvojili neke koji će biti vrlo nosivi i veoma trendi u narednom periodu.

Kratka kosa je uvek dobar izbor kod muškaraca, međutim, već sezonama unazad propagira se nešto duža ili kosa srednje dužine, pa zaista nema razloga da se i vi ne oprobate u ovom trendu. Iako je bila moderna duža kosa, čiji se jedan veći dao prebacivao na levu ili desnu stranu, s tim da se vidi stroga granica između kose koja ide na jednu i dela kose koji ide na drugu stranu, sada se situacija malo izmenila. Ovo će se posebno svideti onima koji vole da imaju malo taj look “tek sam izašao iz kreveta”, pa će ove jeseni kosa na stranu, uz neurednu granicu, sa možda malo lokni i “talasa” biti zaista atraktivno za poneti.

Najbolje frizure za predstojeću jesen2 Najbolje frizure za predstojeću jesen

Wannabe TV

Editors choice