Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Najbolje muške frizure koje VREDI probati

1/2

Ako ovaj tekst možda čita i neka devojka moram najpre da istaknem, uh koje olakšanje, da ponekad i momci ne znaju šta će sa kosom i imaju problem da izaberu odgovarajuću frizuru. Jes! Nismo jedine!

E, pošto sam se malo radovala, sada mogu da se vratim svojoj stvarnoj ciljnoj grupi, odnosno vama, dragi muškarci. Dakle, sasvim je normalno (bogu hvala) da i vi imate nedoumice oko toga kakvu frizuru da odaberete za sebe i zato smo mi tu da vam damo neke predloge. Nemojte biti lenji i samo reći frizeru “ma, šišaj na keca”, već dajte malo stila! Sigurno ste već primetili koliko kosa i brada utiču na vaš izgled i koliko zapravo izgledate lepše i privlačnije devojkama kada se samo malo doterate. Zato, ako vam se smeši odlazak kod frizera, prvo pogledajte neke od najpopularnijih muških frizura koje vam predlažemo, a onda odaberite onu koja će najviše odgovarati vašem stilu i ukusu.

Kratko i razbarušeno

Klasika. Sa strane kraće, na vrhu malo duže i to je cela filozofija kada je reč o teksturi. Za ležerni, “baš me briga” efekat samo malo razbarušite te šiškice i to je to. Jednostavno za održavanje, a tako simpatično. Kratko i slatko, što bi se reklo. Sa ovakvom frizurom nikada nećete pogrešiti, a ne možete reći ni da “nije muška”. Tako da – samo napred. I da, slobodno dodajte kratku, urednu bradicu. Savršeno!

frizure Najbolje muške frizure koje VREDI probati

“Kontrastna” frizura

U poslednje vreme jako popularna frizura među muškarcima kojima je stalo do mode. Što je najgore, i mnoge devojke se odlučuju za ovakvu ekstravagantnu frizuru. U svakom slučaju, ako ste i vi jedan od onih muškaraca koji vole da isprate najaktuelnije modne trendove, samo sasvim skratite kosu sa strane, “gornji” deo puštajte, a onda ga “terajte” na koju god stranu. Levo, desno, nazad, napred, u vis… Imate prostora da se poigrate!

frizure 2 Najbolje muške frizure koje VREDI probati

Wannabe TV

Editors choice