Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Najbolje muške frizure koje VREDI probati

Najbolje muške frizure koje VREDI probati

1/2

Ako ovaj tekst možda čita i neka devojka moram najpre da istaknem, uh koje olakšanje, da ponekad i momci ne znaju šta će sa kosom i imaju problem da izaberu odgovarajuću frizuru. Jes! Nismo jedine!

E, pošto sam se malo radovala, sada mogu da se vratim svojoj stvarnoj ciljnoj grupi, odnosno vama, dragi muškarci. Dakle, sasvim je normalno (bogu hvala) da i vi imate nedoumice oko toga kakvu frizuru da odaberete za sebe i zato smo mi tu da vam damo neke predloge. Nemojte biti lenji i samo reći frizeru “ma, šišaj na keca”, već dajte malo stila! Sigurno ste već primetili koliko kosa i brada utiču na vaš izgled i koliko zapravo izgledate lepše i privlačnije devojkama kada se samo malo doterate. Zato, ako vam se smeši odlazak kod frizera, prvo pogledajte neke od najpopularnijih muških frizura koje vam predlažemo, a onda odaberite onu koja će najviše odgovarati vašem stilu i ukusu.

Kratko i razbarušeno

Klasika. Sa strane kraće, na vrhu malo duže i to je cela filozofija kada je reč o teksturi. Za ležerni, “baš me briga” efekat samo malo razbarušite te šiškice i to je to. Jednostavno za održavanje, a tako simpatično. Kratko i slatko, što bi se reklo. Sa ovakvom frizurom nikada nećete pogrešiti, a ne možete reći ni da “nije muška”. Tako da – samo napred. I da, slobodno dodajte kratku, urednu bradicu. Savršeno!

frizure Najbolje muške frizure koje VREDI probati

“Kontrastna” frizura

U poslednje vreme jako popularna frizura među muškarcima kojima je stalo do mode. Što je najgore, i mnoge devojke se odlučuju za ovakvu ekstravagantnu frizuru. U svakom slučaju, ako ste i vi jedan od onih muškaraca koji vole da isprate najaktuelnije modne trendove, samo sasvim skratite kosu sa strane, “gornji” deo puštajte, a onda ga “terajte” na koju god stranu. Levo, desno, nazad, napred, u vis… Imate prostora da se poigrate!

frizure 2 Najbolje muške frizure koje VREDI probati

Wannabe TV

Editors choice