U svetu sportske obuće, inovacija i stil se neprestano prepliću, stvarajući patike koje ne samo da pružaju vrhunske performanse, već i definišu trendove. Među brendovima koji predvode ovu revoluciju, New Balance patike se ističu kvalitetom, udobnošću i dizajnom. Sa širokim spektrom modela, od retro klasika do futurističkih kreacija, New Balance nudi savršenu patiku za svakog ljubitelja aktivnog života i urbanog stila. Bez obzira da li ste strastveni trkač, košarkaš ili jednostavno cenite modni izraz, New Balance ima rešenje za vaše potrebe.

Najpopularnije New Balance patike iz domaće ponude – prema izboru WMAN stilista

New Balance 550

Povratak jedne legende! Model 550, koji je svojevremeno ostavio neizbrisiv trag na košarkaškim terenima, sada se vraća u punom sjaju. Sa aerodinamičnom siluetom i autentičnim dizajnom kasnih osamdesetih, predstavljaju idealan izbor za sve ljubitelje retro stila. Gornji deo od sintetičkog materijala donosi čvrstinu i izdržljivost, dok plitki profil omogućava maksimalnu pokretljivost. Bez obzira da li ste na terenu ili u gradu, New Balance 550 će vam pružiti savršenu kombinaciju stila i performansi.

new balance 1 Najbolje New Balance patike za aktivni život i urbani stil

New Balance 610 bele

Avanturisti, spremite se! New Balance 610T patike su tu da vas prate na svakom koraku, bez obzira na izazove terena. Inspirisane trkačkim stazama iz dvehiljaditih, donose duh avanture u vaš svakodnevni život. Gornji deo od sintetike i mreže pruža optimalnu prozračnost i udobnost, dok C-CAP srednji đon obezbeđuje dugotrajnu podršku.

newbalance2 ezgif.com webp to jpg converter Najbolje New Balance patike za aktivni život i urbani stil

New Balance patike Rebel

Iskoračite iz okvira konvencionalnog sa New Balance Rebel patikama! Stvorene su za one koji se usuđuju da budu drugačiji. Smela kombinacija boja i inovativan dizajn čine da ove patike ne prolaze neopaženo. Bez obzira da li ste u teretani, na ulici ili na žurci, Rebel patike će istaći vašu individualnost i stil. Udobnost je zagarantovana, zahvaljujući pažljivo odabranim materijalima i tehnologijama.

newbalance3 ezgif.com webp to jpg converter Najbolje New Balance patike za aktivni život i urbani stil

New Balance patike M 1000

Elegancija i sportski duh se savršeno prepliću u modelu New Balance M 1000. Namenjene trčanju, pružaju vrhunske performanse uz sofisticiran izgled. Gornji deo od visokokvalitetnih materijala obezbeđuje optimalnu potporu i prozračnost, dok inovativna tehnologija đona pruža superiornu amortizaciju i stabilnost. Sa M 1000 patikama, bićete spremni da postavite nove rekorde, bilo na stazi ili u svakodnevnom životu.

newbalance4 ezgif.com webp to jpg converter Najbolje New Balance patike za aktivni život i urbani stil

New Balance patike 530

Retro šarm i moderna udobnost se spajaju u New Balance 530 patikama. Inspirisane klasičnim džogiranjem, donose nostalgičan osećaj uz savremene tehnologije. Gornji deo od prirodnih i sintetičkih materijala pruža optimalnu prozračnost i dugotrajnost, dok ENCAP tehnologija u đonu obezbeđuje superiornu amortizaciju.

new balance 5 Najbolje New Balance patike za aktivni život i urbani stil

New Balance patike 2002

Futuristički dizajn i besprekorne performanse odlikuju New Balance 2002 patike za muškarce. Inspirisane trčanjem, donose inovativne tehnologije i premijum materijale za ultimativno iskustvo nošenja. Đon pruža izuzetnu amortizaciju i zaštitu od udaraca, dok gornji deo od naprednih materijala obezbeđuje optimalnu potporu i prozračnost. Uz smeli i progresivni izgled, stvorene su za one koji žele da budu korak ispred ostalih.

new balance 6 Najbolje New Balance patike za aktivni život i urbani stil

Muške patike New Balance M 2002

Za sve koji traže savršenu ravnotežu između stila i udobnosti, New Balance M 2002 patike su pravi izbor. Gornji deo od visokokvalitetne kože pruža izdržljivost i luksuzni osećaj, dok ABZORB tehnologija u međuđonu obezbeđuje superiornu amortizaciju i lagan hod.

new balance 7 Najbolje New Balance patike za aktivni život i urbani stil

Pročitajte i ovo: Sportske torbe: Vaš nerazdvojni saputnik na svakom treningu

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments