Kada se pomenu imena trenutno najpoznatijih i najpopularnijih fudbalskih stručnjaka, trenera čije ekipe vladaju evropskom i svetskom fudbalskom scenom, malo ko u glavi ima bilo šta osim njihove trenerske ekspertize. Međutim, kada se malo bolje analiziraju pojedinačni aspekti iz njihovih života, može se uvideti da su mnogi od njih pravi frajeri u modnom smislu.

Iako je dobro poznato da sportisti, naročito fudbaleri, veoma vode računa o tome kako izgledaju i na terenu i van njega, isto se može reći i za njihove trenere, koji nam neretko održe prave modne lekcije, iako se to zbog njihove trenerske maestralnosti često i ne primećuje.

Da bismo ispravili ovu “nepravdu”, danas smo pobrojali imena fudbalskih trenera koji nesumnjivo slove za najbolje obučene muškarce koji trenutno hodaju svetom.

Pep Gvardiola

Jedan od najuspešnijih fudbalskih trenera ikada, Pep Gvardiola, slovi za pravog fudbalskog maga, a zbog svoje muževnosti i upečatljivog izgleda i za miljenika žena. On je, otkako se pojavio na fudbalskom terenu, postao miljenik i mnogobrojnih modnih stručnjaka, jer je pokazao svoj istančan modni ukus.

Odela koja Gvardiola nosi kreću se od modela izrađenih od sjajnijih materijala, uz koja često kao aksesoar nosi kaiševe, do onih tamnijih tonova. Paletom boja u njegovom odevanju dominiraju tamniji tonovi, mada Gvardiola ume da ponese i nešto upečatljivije detalje (omiljeni su mu šalovi), dok su mu jedan od omiljenih odevnih komada rolke, koje najčešće nosi ukombinovane sa sakoima. Kada su njegova casual izdanja u pitanju, i ona su onakva kakva se od njega očekuju – besprekorna.

najbolje obuceni fudbalski treneri 1 Najbolje obučeni fudbalski treneri (GALERIJA)

Roberto Manćini

Baš kao i većina poznatih Italijana, i Roberto Manćini, jedan od najvećih fudbalskih stručnjaka na svetu, može da se pohvali šmekerskim stavom i besprekornim stilom odevanja. Njegov stil je inspiracija mnogim muškarcima, jer Manćini, uprkos svojim godinama, savršeno nosi i odevne komade koje ne mogu da iznesu ni mnogo mlađi muškarci od njega.

Njegov stil je sinonim za savršeni retro izgled svojstven pravim džentlmenima, dok su njegove najupečatljivije karakteristike klasične pantalone i bele košulje podavijenih rukava. Dakle, pravi italijanski stil. I u casual varijantama Manćini je pravi gospodin, pa zato ne čudi što su i žene počele da gledaju utakmice fudbalskog kluba Lacio.

najbolje obuceni fudbalski treneri 2 Najbolje obučeni fudbalski treneri (GALERIJA)
Comments