Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Najbolji Instagram profili za moderne muškarce

Najbolji Instagram profili za moderne muškarce

1/3

Instagram je mesto koje je zaista sve bolje i bolje, jer pruža mnogo toga. Sigurno ne možeš da porekneš da “baciš oko” na objave uz prv, jutarnju kafu i nekoliko puta tokom dana, jer na ovoj društvenoj mreži ima dosta zabave, ako ničega drugog. No, možeš uvek da koristiš Instagram kao mesto puno inspiracije i ideja kada je u pitanju tvoj stil, kada ti je potrebno da “osvežiš” svoj garderober ili kombinacije, te u mnogim drugim situacijama, zbog čega ti predstavljamo neke od najboljih profila koji ti pružaju mnogo toga.

Wannabe Man

Još uvek se ne pratimo?! Onda je vreme da nas pratite i na ovoj društvenoj mreži, jer tamo dajemo mnogo ideja, modnih posebno, ali smo tu da vam svakog dana poželimo dobro jutro i trudimo se da fotografijama obojimo svaki trenutak najlepšim i najvedrijim bojama.

Sharp Grids

Uvek je dobro videti odevne kombinacije na modelima, blogerima, ali jedno te sigurno nekada nervira i irtira, a to je što retko možeš da budeš na slici kao oni, a i verovatno nemaš baš toliko vremena za teretane. Zato je odlično kada postoje profili, kao ovaj, koji odevne kombinacije predstavlja na slici, naređane na nekoj podlozi i tako vidiš samo šta je najbolje sa čim da kombinuješ.

Wannabe TV

Editors choice