Kada si visok i zgodan, vrlo je jednostavno da izgledaš sjajno čak i u najjednostavnijem i prilično neupadljivom autfitu, reklo bi se, no ipak i pored toga stav mora da bude deo stila, kako bi pojava bila potpuna i kako bi privukla pažnju, kao što je to slučaj sa ovim glumcem. Vanvremenski komadi odeće koje je nosio u svojim mlađim danima su i dalje aktuelni, i vrlo lako bi mogao da ih nosi i dan danas. Čak i kada se sredi za određenu priliku, on odiše jednostavnošću i elegancijom, i čini da drugi pomisle da se on zapravo nije ni potrudio oko svog besprekornog izgleda, da je to za njega nešto sasvim prirodno. Glumio je u filmu “The Great Gatsby” četrdeset godina pre Leonarda Dikaprija, i za njegove autfite u filmu zaslužan je svetski poznati modni dizajner Ralph Lauren, te je ovo svakako jedna od uloga koja je prikazala Roberta Redforda kao čoveka od stila, uloga koja ga je u jednom trenutku i te kako proslavila na svim frontovima.

robert redford moda poynatih 3 Najbolji stilski momenti Roberta Redforda

Njegov istaknuti stil odlikuje kombinacija kaubojskog i glamuroznog holivudskog stila. Retko koja osoba može da iznese ovakvu kombinaciju, i da još to učini na način na koji to već godinama čini Robert Redford. Generacijama muškaraca je baš on uzor za oblačenje, i nalaze inspiraciju u njegovom izgledu, koji, čini se, nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.

robert redford moda poynatih 4 Najbolji stilski momenti Roberta Redforda robert redford moda poynatih 5 Najbolji stilski momenti Roberta Redforda
Comments