Već mesecima unazad pratimo modna predviđanja za sezonu proleće/leto 2019 – videli smo mnogo toga, ali da ne bi i sam morao da tragaš za najboljim stajling rešenjima, za tebe smo izdvojili neke od trendova koji će tokom ove sezone biti glavni. Dakle, evo šta će kul momci nositi ovih dana:

Odela na malo drugačiji način

Kakav god stil da voliš, odelo je nešto što moraš da imaš u svom ormaru – nikad se ne zna kada će iskrsnuti prilika u kojoj treba da pokažeš najbolje od sebe! Ukoliko klasična, tradicionalna odela nisu tvoja “šolja čaja”, trendovi su na tvojoj strani – isprobaj neobične, asimetrične krojeve zbog kojih ćeš se sasvim sigurno istaći u masi!

Utility

Bukvalni prevod ove reči bila bi korisnost, a ovim se apsolutno možeš voditi i kada je u pitanju šoping. Utility komadi su udobni, praktični, urbani i kul, sa dosta džepova i generalno opuštenog, oversized kroja. Dakle, biraj ono u čemu se najbolje osećaš i uživaj u svom stajlingu sa samopouzdanjem.

Pastelni tonovi

Takođe nisu svačija “šolja čaja”, ali neki muškarci jednostavno umeju da iznesu pastelne tonove i da uz to izgledaju totalno kul! Ukoliko si među njima, znaj da su ovakve nežne boje u trendu čak i za muškarce, a ne samo za žene, tako da samo napred – iznesi ovo sa stavom i privuci pažnju gde god se pojaviš!

Street Style

Slično utility stilu, street style je urban i kul, a ove sezone smo naročito inspirisani skejterima i ostalim gradskim facama. U opciji je i neki hip-hop fazon tako da – najbolje je da eksperimentišeš i isprobavaš različite street style pravce dok ne pronađeš onaj koji najbolje “radi” za tebe.

Comments