Naočare za sunce u stilu četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka

Odnedavno se na muškoj modnoj sceni pojavio novi model naočara za sunce. U pitanju je model sa okruglim ramom kojem poseban šmek daje tzv. vintidž vajb. Ukoliko želite da izgledate dobro tokom sunčanih dana, obavezno nabavite ovaj model naočara u retro fazonu.

1 Naocare za sunce Najnoviji trendovi u muškoj modi

Kolekcija odela sa potpisom Christopher Bates

Svojom novom kolekcijom muških odela, ovaj kanadski kreator  na dobrom je putu da postane sledeći Tom Ford. Iako je rođen u Torontu, Bejts se školovao u Milanu, a nedavno je održao prvu reviju na Nedelji mode u svom rodnom gradu koja je oduševila modne kritičare. Njegova odela nose brojni poznati frajeri i biznismeni.

2 Odela Christopher Bates Najnoviji trendovi u muškoj modi

Bermude

Najnoviji trend u muškoj modi svakako su uske, ravno sečene bermude iznad kolena, koje možete nositi u svim bojama. Dragi muškarci, pokažite svoje mišićave noge tako što ćete poneti ovaj stajliš model bermuda.

3 Bermude Najnoviji trendovi u muškoj modi

Svileni šal

Dok kravate polako odlaze u zaborav, na scenu stupaju svileni šalovi za muškarce. Reč je najnovijem modnom detalju koji odlično stoji ispod raskopčane košulje ili  klasičnog modela kaputa.

4 Svileni sal Najnoviji trendovi u muškoj modi

Obuća sa potpisom Diego Vanassibara

Ovaj dizajner britansko-brazilskog porekla krenuo je putem kojim se ređe ide – odlučio je da se bavi dizajniranjem obuće za muškarce. Rizik mu se isplatio, pa kao rezultat imamo modele obuće koji odgovaraju svim tipovima muškaraca, napravljene od kvalitetnih materijala, sa posebnim akcentom na trajnost i estetiku.

5 Obuca Diego Vanassibara Najnoviji trendovi u muškoj modi

Klasična bajkerska jakna

Osim buntovničke strane, moderan muškarac koji ponese bajkersku jaknu asimetričnog kroja pokazuje da ima i osećaj za stil. Ovaj model zanimljiv je zbog posebnog akcenta koji je dat brojnim rajsferšlusima i kopčama.

6 Bajkerske jakne Najnoviji trendovi u muškoj modi

Obuća od kože

“All Star” patike, koje su se prvi put pojavile davne 1917. godine, postavile su visoke standarde kada je o izradi obuće reč. Nakon svih ovih godina, modna  industrija je konačno počela da se ugleda na ovaj brend, te kao rezultat imamo stajliš modele patika napravljene od čiste i prevrnute kože.

7 Kozna obuca Najnoviji trendovi u muškoj modi

Monohromatska crna

Biti odeven u crno od glave do pete uvek je najsigurniji izbor. Međutim, ovih dana se crnom odevnom kombinacijom možete izdvojiti iz mase, a posebna pažnja posvećuje se krojevima i detaljima crne boje.

8 Monohromatska crna Najnoviji trendovi u muškoj modi

Luksuzni kaputi

Najnoviji trend u dizajniranju muških kaputa predstavljaju modeli od flanela, kašmira i prevrnute kože, sa neizostavim detaljima od krzna. Reč je o modelima koji na prvi pogled deluju pomalo grubijanski, ali moramo priznati da odlično stoje.

9 Luksuzni kaputi Najnoviji trendovi u muškoj modi

Pulover sa detaljem u vidu rajsferšlusa

Klasičan pulover više nećete morati da nosite samo u neformalnim prilikama, jer se pojavio novi model koji sadrži detalje u vidu rasferšlusa. Reč je o komadu koji je dovoljno elegantan da ga možete nositi i u svečanijim prilikama.

10 Pulover Najnoviji trendovi u muškoj modi

Izvor fotografija: askmen.com

Tekst: Jasna Đorđević

Comments