Moda Bliskog istoka, Azije i nekih drugih dalekih zemalja mnogo se razlikuje od onog na šta smo navikli i šta svakodnevno gledamo. Razlika se vidi u materijalima, formama, bojama i mnogo čemu drugome čega nemamo na svetskoj modnoj sceni ili u street style kombinacijama koje se nose uvek. Ako ste se nekada zapitali kako to izgleda i šta nose muškarci koji žive u nekoj od zemalja koje se nalaze tamo, onda će vas ovaj supermodel iz Pakistana upoznati sa modnim pravilima koja tamo vladaju.

U dosta slučajeva modna pravila se uopšte ne poštuju, jer postoje običaji i pravila koja moraju da budu ispoštovana garderobom, nekim turbanima, nakitom. Upadljiv nakit je nešto što u velikoj meri razlikuje njihove muškarce od naših, budući da su neki komadi nakita kod njih veoma popularni. No, pre nego vam predstavimo njihova modna pravila, Hasnain Lehri je model koji se odlično snalazi i u običnim, jednostavnim odevnim kombinacijama koje se viđaju svuda u svetu. Farmerke i majice su nešto što voli da nosi i što rado objavljuje na svom Instagram profilu.

A pored toga često nosi odela i elegantne kombinacije koje su zastupljene i kod nas.

Ono najzanimljivije tek dolazi, jer ovako izgledaju tradicionalne odevne kombinacije i modni trendovi koji vladaju u Pakistanu, a koji će vam biti veoma zanimljivi.

Comments