Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

Najstilizovaniji muškarci ovog leta (i kako da se obučeš kao oni)

Austin Butler

Stil sanjivog i krhkog dečaka, koji izgleda kao buntovnik bez razloga, koji je maločas ustao iz kovčega postavljenog crvenom svilom, odlično pristaje ovom Austinu. Ukoliko ličite na njega, crno i crno belo je za vas. Vampriski i rokerski fazon jednako će vam pristajati, ako imate bled ten, crvena usta i vodnjikave oči, a kosu možete dovoljno da razbarušite, kakve god da je boje.

David Beckham

Šta god da obuče, tetovaže dominiraju. Što stilizovanije i fensije izgleda, to je jači utisak ukroćenog divljaka – vrlo muževno. Toliko da može da ponese kravatu sa tufnicama i ženske putne torbe. Antilop je za prave frajere (a ne da se pitamo da li je to stvarno koža, ili neka ekologija).

Brad Pitt

Bio je i ostao seksi, a imao je i silne odlične uloge, koje su zasenjivale njegovu neodoljivost. Ova proseda brada je takođe hit – zreli muškarci treba da istaknu svoju zrelost ponosno, naročito ako im se vidi samo u bradi, kažu stručnjaci. Kosica mu je savršena i sav je ležeran i blistav, šta god da obuče. U odelu izgleda kao da se rodio u njemu, u slojevitoj dukserici i vrećastim pantalonama isto tako, ali mi znamo da se rodio nag i da mu golotinja stoji bolje od svake krpice.

Michael B. Jordan

Prošle godine je bio proglašavan za najbolje obučenog na svetu, a i dalje je u vrhu sportske elegancije. Ipak, nemojte nositi ovakvu zlatnu trenerku i odgovarajuće patike, ako niste tamnoputa zvezda repa ili sporta.

Miles Teller

Evo krivca za brkove koji su opet ušli u modu! Ali Miles ima takav izraz lica kao da ga totalno boli uvo i za sve niže od brkova, pa valjda može da nosi odeću visokog rizika (da ga neko pomeša sa paunom). On je dokaz da samouveren i prosečno zgodan muškarac može da nosi havajske košulje i bele pantalone i da ne bude smešan. Stilistima se sviđa njegov stav, ali i paleta – smatraju je sofisticiranom!

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice