Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

Najzanimljivije patike koje smo primetili u 2020. godini

1/2

U 2020. godini patike su definitivno dobile priznanje koje zaslužuju. Patike su postale must have obuća koju nose muškarci, ali i žene, i postale su obuća koja se može nositi u svakodnevnim i ekskluzivnim prilikama. Mnogi poznati modni dizajneri i brendovi odlučili su se za kolaboracije sa najpoznatijim proizvođačima sportske odeće kao što su Nike i adidas, pa smo tako dobijali limited edition izdanja, koja svi žele da nose a koja su skupa i dostupna u malim serijama. Takođe, patike veoma napreduju u dizajnerskom smislu, obliku, formi i odbiru materijala koji se koriste pri njihovom kreiranju, što je značajno za pomeranje kompletne estetike i granica u dizajnu na svakom polju. Evo nekoliko modela patika koji su obeležili 2020. godinu i koje želimo da posedujemo u svojim kolekcijama.

Kolaboracija između brendova Adidas i Prada

Modna kuća Prada oduvek je prednjačila u inovativnom dizajnu, atraktivnim formama i paletama jasnih boja, pa nije ni čudo što je njihova kolaboracija sa legendarnom markom Adidas veoma uspešna. Adidas takođe važi za popularan, ali istovremeno alternativan brend u domenu sportske odeće, jer ga često vezujemo za istočnu Evropu i subkulture, što je kolaboraciji sa Pradom dodalo duha neobičnosti i tog jednostavnog, ali teško dostižnog “kulnesa”.

Nike ACG kolekcija

Brend Nike je sa razlogom jedan od vodećih brendova u kreiranju odeće za sport i različite prilike, a to još jednom dokazuje svojom najnovijom ACG (All Conditions Gear) kolekcijom, u kojoj se nalaze modeli od čuvenog Gore-Tex materijala. Ovaj materijal je vodootporan, postojan, lagan i koža kroz njega može dobro da diše, što ga čini jednim od najboljih kreiranih materijala od strane čoveka. Nike ACG patike su inovativne forme ali i materijala, izuzetno su udobne i veoma lagane, a savršene za zimske i jesenje dane.

Kolaboracija Matthew M Williams x Nike

Svojim dugim radom i tradicijom brend Nike privukao je mnoge modne dizajnere, brendove i poznate ličnosti da sarađuju sa njim, a jedna od najznačajnijih kolaboracija koju smo zapazili je ona između kreatora Matthew Williamsa i Nike-a. Matthew je novi kreativni direktor modne kuće Givency, a njegove odevne komade nose sve poznate ličnosti koje se interesuju za modu. Patika proizašla iz ove kolaboracije je veoma futuristička, i nagoveštava nam potencijalnu budućnost sportske obuće.

Wannabe TV

Editors choice