Mudra kupovina odeće je najbolja investicija koju možete da napravite. Kao i svaka investicija, i kupovina odeće zahteva detaljno istraživanje i planiranje.

Stavljanjem kvaliteta iznad kvantiteta, na duge staze ćete uštedeti mnogo vremena i novca.

Preporučujemo vam nekoliko stilova odela koji nikada ne izlaze iz mode.

Mornarsko plavo

mornarsko plavo odelo Napunite ormar odelima koja će trajati večno

Ovo klasično odelo možete nositi i tri puta nedeljno uz različite košulje, a da niko ne primeti da ste ponovili odevnu kombinaciju. Blejzer možete koristiti i za večernji izlazak. Mogućnosti kombinovanja su beskrajne.

Duplo kopčanje

odelo sa duplim zakopcavanjem Napunite ormar odelima koja će trajati večno

Odelo sa kombinacijom sakoa i prsluka daće vam starinski, zavodnički izgled, ali i neograničen broj kombinacija sa drugim odevnim predmetima, u više casual stilu.

Odelo na pruge

prugasto odelo Napunite ormar odelima koja će trajati večno

Ova smelija varijanta odela savršena je za poslovne sastanke, na kojima želite da ostavite utisak biznismena spremnog da preuzima rizike koji ga vode ka uspehu.

Svetlo sivo odelo

svetlo sivo odelo Napunite ormar odelima koja će trajati večno

Pored toga što ovo odelo izgleda izuzetno elegantno, delove sivog kombinacije lako ćete “upariti” sa onim iz mornarski plavog odela, a sako savršeno ide i uz džins i opušteniji dnevni izgled.

Crno odelo

crno odelo Napunite ormar odelima koja će trajati večno

Crno odelo za večernje izlaske i različite svečanosti daje elegantan i misteriozan izgled. Crno odelo je apsolutni evergrin, i mroate ga uvek imati u svom ormaru.

Jasna Stanić

Comments