Stone Island je prestižni italijanski brend muške garderobe, obuće i aksesoara, koji je osnovan 1982. godine u Modeni, a danas je deo Sportswear kompanije Karla Rivetija. Ovaj brend se po prvi put prezentuje u Srbiji i to ekskluzivno u Fashion Parku u Inđiji, pored prestižnih modnih centara kao što su Rim, Milano,Firenca, London, Pariz, Los Anđeles i drugih svetskih centara.

Ekskluzivno! U periodu od 27.06. do 03.07. u jedinoj STONE ISLAND prodavnici u Srbiji svi artikli su sniženi za 50% u odnosu na regulanu cenu u maloprodaji.

stone island Ne propustite STONE ISLAND sniženje u Fashion Parku do 03. jula!

Posebno skrećemo pažnju na veoma dobar izbor muških jakni za prestojeću jesen, kao i na veliki izbor pantalona, dukseva i džempera.

Stone Island nije samo brend, on predstavlja filozofiju života, multikulturalnost, stalno eksperimentisanje i stvaranje novih materijala i boja!

U labaratoriji Stone Islanda do danas je proizvedeno preko 60.000 različitih boja i nijansi, do kojih se došlo upornim radom i praćenjem inovativne tehnologije. Kolekcije predstavljaju jedinstvene modne projekte koji su inspirisani vojnim i radnim uniformama, a prilagođene su potrebama svakog muškarca.

U prodavici u Fashion Parku, možete da uživate u bogatoj ponudi kolekcija ovog brenda za muškarce i omladinu, po sniženim cenama.

stone island 1 Ne propustite STONE ISLAND sniženje u Fashion Parku do 03. jula! stone island 2 Ne propustite STONE ISLAND sniženje u Fashion Parku do 03. jula! stone island 3 Ne propustite STONE ISLAND sniženje u Fashion Parku do 03. jula!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Comments